Martin de Leeuw

Op 10 December de speedcomfort ventilators besteld,deze waren op voorraad zouden dan binnen 2 werkdagen geleverd worden.
13 December contact opgenomen daar kreeg ik te horen dat dit product...
13 December contact opgenomen daar kreeg ik te horen dat dit product niet op voorraad was nu, wat ik wel vreemd vindt want tijdens bestellen werdt er niks over vermeld, slechte zaak, product komt vlg de mevrouw weer aan het einde van de week.

Reactie SpeedComfort:

Beste Martin de Leeuw,
Beste Martin de Leeuw,
Bedankt voor uw bestelling en feedback. Tijdens de dagen voor Kerst was de vraag naar SpeedComforts enorm en is helaas niet op tijd vermeld op de webshop dat de levertijd langer zou duren dan u van ons gewend bent. Hiervoor excuses.
Hopelijk bent u tevreden met de werking van de SpeedComforts en merkt u een snellere verwarming van uw ruimte.
Mochten wij u nog verder kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op.
Vriendelijke groet,
Team SpeedComfort

Bert Kunkeler

Levering conform afspraak

Hanneke

Product is goed, communicatie kan echt beter

Edwin Oost

Prima, duidelijk en snel

E.B. de Lange

Prima service

Rob Lamers

Snel en juist spullen geleverd. Apparaat werkt geweldig goed. In de balkon kamer is het nu binnen 30 minuten warm terwijl het de dag voor installatie ruim een uur duurde. Ik bestel er binnenkort nog... Snel en juist spullen geleverd. Apparaat werkt geweldig goed. In de balkon kamer is het nu binnen 30 minuten warm terwijl het de dag voor installatie ruim een uur duurde. Ik bestel er binnenkort nog enkele bij en een uitbreidingsset.

Kees Graumans

Prima , binnen 8 dagen geleverd terwijl het tussen de 7 en 21 dagen kon duren

Eric van Aalten

Snel geleverd en eenvoudig te plaatsen

WPJ de Groot

Goed, geen opmerkingen.