Uitstekend bedrijf, snelle reactie, ook als het om garantie gaat. Snel verzenden, keurig verpakt!
Gerardus Wijnands
Snelle levering, goede qualiteit.
DAVID VAN DEN BERG
Lekker snel
K. Smith
Prima, vlotte levering!
Gerard
Prima en zeer snelle levering.
Rob Vollmar
Prima product
Wim
Snelle levering, makkelijke installatie. Lange dunne verlengkabels zouden wel handig zijn, ik heb een korte verlengkabel doorgeknipt en verlengd, maar denk niet dat iedereen dit op een goede manier...Snelle levering, makkelijke installatie. Lange dunne verlengkabels zouden wel handig zijn, ik heb een korte verlengkabel doorgeknipt en verlengd, maar denk niet dat iedereen dit op een goede manier kan.
Paul
Super oplossing voor convectorput. Veel meer warmtecomfort en ook nog veel gasbesparing.
De heer Harindra Fernando
Uitstekend dankzij heer Farzand die geduldig, behulpzaam, vriendelijk, proactief én ook zich professioneel opstelde tijdens het gehele proces betreffende de bestelling. Hij heeft mij heel goed...Uitstekend dankzij heer Farzand die geduldig, behulpzaam, vriendelijk, proactief én ook zich professioneel opstelde tijdens het gehele proces betreffende de bestelling. Hij heeft mij heel goed geholpen!