Herbert Edlinger

Gut, ich bin zufrieden. Rasche Lieferung.

Mkoenen

Flabbergasted!
Ordered my missing extensioncord friday 22:30 online.
Received and installed next morning 11:00
Impressie by both system and Service

Karin Holtrigter

Snelle en goede service

simone

Heel goed product, uitstekende service

J. Blank

Onlangs de radiator ventilatoren gemonteerd. Werkt merkbaar om sneller de gewenste temperatuur te bereiken. Helaas slechts twee gemonteerd. Heb langere tussen-kabel nodig, omdat radiator op steunen... Onlangs de radiator ventilatoren gemonteerd. Werkt merkbaar om sneller de gewenste temperatuur te bereiken. Helaas slechts twee gemonteerd. Heb langere tussen-kabel nodig, omdat radiator op steunen reust.

Jeffrey Lems

Perfect en je hoort ze niet.

Hans van der Spoel

Ventilatoren werken prima. Na 2 jaar was thermostaat defect, na 1 mail binnen 48 uur nieuwe gekregen, gratis. Geweldige service!

Melvin

Werkt prima alleen het modulaire kliksysteem gaat te snel los. Ook zijn de connectors fragiel. Als je ze laat zitten prima alleen ik haal regelmatig de temperatuur sensor los en zodat de... Werkt prima alleen het modulaire kliksysteem gaat te snel los. Ook zijn de connectors fragiel. Als je ze laat zitten prima alleen ik haal regelmatig de temperatuur sensor los en zodat de speedcomforts eerder draaien. De aanvoertemperatuur is erg laag bij mij wegens het ook hebben van vloerverwarming naast mijn radiatoren. 35 graden is naar mijn mening te hoog. 31 of 32 graden zou beter zijn. Voor de rest is het een goed product

Wilfried Von känel

Ist alles perfekt gelaufen

Louis

De fans zijn amper hoorbaar, maar je hoort ze wel. Daarnaast is het bevestigings systeem met magneetjes niet fijn. De trillingen van de fans worden door deze magneetjes overgebracht aan de radiator... De fans zijn amper hoorbaar, maar je hoort ze wel. Daarnaast is het bevestigings systeem met magneetjes niet fijn. De trillingen van de fans worden door deze magneetjes overgebracht aan de radiator waardoor deze zachtjes mee resoneert