Klantenservice

Du Meunier Eric

Prima service

Degelijke antwoorden op gestelde vragen per mail bv.

Ananda van Oordt

Altijd tevreden, zeer nette prijzen en super snelle verzending

Bliksemsnelle verzending, nette prijzen

Wagenvoord

Mooie website

Henk Verwijst

Goede duidelijke pagina ,makkelijk bestellen en snelle levering.

Snelle levering en duidelijke mails met updates over bestelling

Lily

Snel en gemakkelijk

dat ook de mededeling, extra vraag gelezen en uitgevoerd wordt, TOP

O

Extreem slechte communicatie zorgt voor vermoeden van oplichting. Dat het postbedrijf die twijfels moet weghalen is absurd! Stuur op zn minst een bevestigingsmail na de plaatsing van bestelling!!!!

Makkelijk afrekenen

Reactie SpellenRijk.nl:

Wat vervelend dat je onze e-mails niet ontvangen hebt. Ik zie dat de orderbevestiging, verzendbevestiging en de mail van onze klantenservice wel gewoon verzonden zijn. Zoals zojuist telefonisch op... Wat vervelend dat je onze e-mails niet ontvangen hebt. Ik zie dat de orderbevestiging, verzendbevestiging en de mail van onze klantenservice wel gewoon verzonden zijn. Zoals zojuist telefonisch op 28-08 besproken zijn deze mails dus jammer genoeg niet bij je aangekomen.

Betrouwbaar

Snelle verzending, goed verpakt,

Oosterkamp

Doos kwam gehavend aan er werd netjes op de mail gereageerd dat er een nieuw spel opgestuurd zou worden dus het gehavende spel gebruikt die hoefde niet terug volgens de 1e mail. Waren op ons... Doos kwam gehavend aan er werd netjes op de mail gereageerd dat er een nieuw spel opgestuurd zou worden dus het gehavende spel gebruikt die hoefde niet terug volgens de 1e mail. Waren op ons vakantie adres dus die avond gespeeld volgende dag nieuwe mail spel moest toch retour. Dit ging dus niet meer omdat hij gebruikt was. Dus nu gehavende doos en je kunt het niet netjes opruimen.

Snelle reactie na mail

Maarten