Praktijk Tineke Nauta

Een fijne stoel om lekker in te bewegen. Op maat te brengen in eenvoudige handelingen. Soms even wennen aan het vragen van evenwicht bij het gedachteloos gaan zitten. Mij bevalt de stoel prima. Ik... Een fijne stoel om lekker in te bewegen. Op maat te brengen in eenvoudige handelingen. Soms even wennen aan het vragen van evenwicht bij het gedachteloos gaan zitten. Mij bevalt de stoel prima. Ik kan er zowel actief als passief, tegen de rugleuning aan op zitten.

Paula Schouten-Mokveld van Massage Maasdam

Erg prettig. Eerst elkaar ontmoet op de jaarbeurs in Utrecht. Daar al informatie gekregen.
Later telefonisch contact gehad om een afspraak te maken in de showroom.
En daar kon ik na...
Later telefonisch contact gehad om een afspraak te maken in de showroom.
En daar kon ik na afloop direct de zadelkruk meenemen.
De kruk bevalt me erg goed. Ik voel echt het verschil in mijn rug!

Heerlijke stoel! Zonder deze stoel zou ik niet hele dagen zittend werk kunnen doen.

P. Kleijnen

Voor mijn werk zit ik 3 dagen per week achter mijn beeldscherm. Op mijn oude bureaustoel zat ik in elkaar gezakt en vooral op rechts waardoor ik uiteindelijk klachten kreeg in mijn onderrug en later... Voor mijn werk zit ik 3 dagen per week achter mijn beeldscherm. Op mijn oude bureaustoel zat ik in elkaar gezakt en vooral op rechts waardoor ik uiteindelijk klachten kreeg in mijn onderrug en later ook in mijn nek. De spinalis nodigt uit om recht en actief te zitten, waarbij je nog de keuze hebt tussen extra actief (vrij van de rugleuning) en actief (met steun van de rugleuning). Mijn spieren waren dat niet meer gewend. Na een week wennen trok de spierpijn en vervolgens ook de pijn uit de rug en nek weg. Gedurende de dag speel ik een beetje met 'vrij' zitten of met steun en dat bevalt prima.

Jonathan Maduro

Het was een rib uit mijn lijf, maar iedere cent waard! Ik had s'avonds lichte rugpijn en sinds ik de Spinalis Spider heb ben ik zo fit als een hoentje.

Fijne stoel die geheel voldoet aan mijn wensen.

Perdijk bv

Via zoekmachine naar ergonomische bureau stoelen gevonden.

de locatie binnen het kantoorgebouw is wat lastig te vinden.

m. te Riele / APxpress Nederland

Ik heb chronische last van mijn onderrug (overbelasting tussenwervelschijven) en ben op zoek gegaan naar een ergonomisch verantwoorde bureaustoel met actieve zit. Na Spinalis op internet te hebben... Ik heb chronische last van mijn onderrug (overbelasting tussenwervelschijven) en ben op zoek gegaan naar een ergonomisch verantwoorde bureaustoel met actieve zit. Na Spinalis op internet te hebben bekeken, ben ik naar Houten gereden en aldaar mijn favoriet uitgekozen om 2 weken te testen (zadelkruk Rodeo). Stoel kon direct mee en deze is het uiteindelijk ook geworden. Met veel plezier en klachten-loos gebruik ik de stoel nu dagelijks.

J.J. Doff - UMCG

Op zich zijn de ervaringen goed al moet ik wel zeggen dat meerdere dagen op de stoel zitten mij moeilijk afgaat. Ik wissel dan ook regelmatig af met mijn oude statische bureaustoel. De service van... Op zich zijn de ervaringen goed al moet ik wel zeggen dat meerdere dagen op de stoel zitten mij moeilijk afgaat. Ik wissel dan ook regelmatig af met mijn oude statische bureaustoel. De service van Spinalis is uitstekend.

ITM

De Spinalis Spider is een hele fijne stoel om de hele dag op te werken.