Snelle correcte levering

snelle levering. Goed verpakt

levertijden vermelden op de orderbevestiging

Ze hadden wat we zochten!?

Een super snelle levering!??

N.v.t.

Antje's Taverne

Fijn contact, professioneel geinformeerd en overleg via mail en telefoon

Technisch goed en duidelijk in uitleg

Kees K.

Goed bedrijf, had alles wat ik nodig had. Communicatie via e-mail verloopt goed.

Goede prijs, veel keus

Sneller verzenden, misschien afscheid nemen van DHL. Als alles op voorraad is, zou het de volgende dag verzonden kunnen worden. Ik heb op donderdagmiddag besteld, kwam pas op woensdag aan.

Henk Verhagen

Spirototaal steekt er veel energie in om het de klant maximaal naar de zin te maken. Dat siert de directie en medewerkers.

Het materiaal dat wordt geleverd en gemonteerd is klasse. Het bedrijf neemt de tijd om te achterhalen wat de klant wil en tracht daar een passend antwoord op te geven. De persoonlijke aandacht is... Het materiaal dat wordt geleverd en gemonteerd is klasse. Het bedrijf neemt de tijd om te achterhalen wat de klant wil en tracht daar een passend antwoord op te geven. De persoonlijke aandacht is groot.

We hebben meermalen de monteur(s) op bezoek gehad. Soms omdat het benodigde materiaal er niet of te laat was, soms omdat het gemonteerde aangepast diende te worden. Tweemaal heb ik het bedrijf dat... We hebben meermalen de monteur(s) op bezoek gehad. Soms omdat het benodigde materiaal er niet of te laat was, soms omdat het gemonteerde aangepast diende te worden. Tweemaal heb ik het bedrijf dat ‘om de hoek’ ligt, bezocht om puntjes op de i te krijgen. Echter, door miscommunicatie was er toch weer tijdverlies. Het grootste verbeterpunt lijkt communicatie te zijn; betere afstemming scheelt tijd, geld en frustratie bij de klant, de medewerkers en de monteurs.

De eerste bestelling die ik onlangs deed is naar wens afgehandeld.

klantenservice

Zeer goed

Telefonisch advies was ter zake kundig

Goed advies en mee denken

Bondak

Helaas was het door mij bestelde product niet voorradig. Oplossing was echter prima.

Klantvriendelijk, duidelijk.

Niets

Het heeft 7 dagen geduurd voordat het pakket afgeleverd werd.

Niet ontdekt

Betere communicatie naar de klant