Spiru

Tom Peeters

Fantastisch, zeer snelle levering. Zeer kwaliteitsvolle producten en de kleine leuke attenties op de brief ,het liefdevolle kleine kaartje in de doos...allemaal zeer leuk en attent.

Reactie Spiru:

Fantastisch om te horen, Tom! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en producten.

Ger van galen

Netjes. Op tijd bezorgd nette prijs en tevreden met het product

Reactie Spiru:

Netjes en tevredenheid zijn onze doelen, Ger. Bedankt voor je review!

Marga Kuipers

Dank je wel, Marga!

Faouzia Aazzam

Reactie Spiru:

Fijn om te horen, Faouzia!

Petra Heitz

Snelle en goed verpakte levering
Tevreden met het product

Reactie Spiru:

Bedankt voor je positieve reactie, Petra!

Samara de Ruyter

(Bewerkt)

Niet zo goed als voorheen

Reactie Spiru:

Bedankt voor je eerlijke feedback, Samara. Als er iets is waar we aan kunnen werken, laat het ons gerust weten via klantenservice@spiru.nl. We helpen je graag om alsnog tevreden te worden!

A.W. Kraayenvanger

Voel me belazerd omdat er zes euro is berekend voor een brievenbus pakketje.

Namasté A.W,
Dankjewel voor het delen van je ervaring!
Namasté A.W,
Dankjewel voor het delen van je ervaring!
Al onze pakketten worden veilig en snel verstuurd met een track & tracé code via PostNL. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht door het verzendmaatschappij.
We zijn ons bewust van de CO2-uitstoot bij de productie en verzending van online bestellingen. Daarom hebben we ervoor gekozen om verzenden en retourneren niet gratis te maken. In plaats van het doorberekenen van verzendkosten aan onze klanten (zodat het kosteloos lijkt), houden we de algemene prijzen van de webshop lager en vragen we retourkosten. Zo nodigen we je tevens uit om bewust te bestellen.
We hopen dat dit meer uitleg geeft.
Een fijne dag gewenst namens Spiru.

Jean pierre dieleman

Zeer goed.

Dankjewel!

Mariska

Slecht! Geen andere woorden hiervoor

Namasté MRS,
Dankjewel voor het delen van je ervaring.
Namasté MRS,
Dankjewel voor het delen van je ervaring.
We begrijpen je zorgen met betrekking tot de bezorging van je bestelling en waarderen je geduld. Zoals eerder aangegeven, hebben we een onderzoek opgestart bij PostNL om de situatie te verduidelijken. Op dit moment is het helaas niet mogelijk om je bestelling te annuleren omdat deze zich nog in het verzendproces bevindt.
Zodra het onderzoek door PostNL is afgerond, zullen we onmiddellijk stappen ondernemen en je een passende oplossing aanbieden. We vragen vriendelijk om je begrip en bedanken je voor je geduld.

Caroline Vossen

Ik heb mijn bestelling snel ontvangen en zorgvuldig verpakt.

Reactie Spiru:

Fijn om te horen dat je bestelling snel en zorgvuldig verpakt is aangekomen, Caroline!