Spiru

Goed om te horen, Karen!

Karin Geens

Fantastisch

Reactie Spiru:

Fantastisch om te horen, Karin!

Wies

Heel fijne aandacht

Reactie Spiru:

Heel fijne aandacht is waar we voor staan, Wies. Bedankt voor je review!

Bart Hoogcarspel

Zeer positief!

Reactie Spiru:

Zeer positief is altijd goed om te horen, Bart!

BC

(Bewerkt)

Goed maar bleef lang stil, en nu weer

Namaste Bas,
Namaste Bas,
Dankjewel voor je bericht. We willen graag zorgen dat je alsnog tevreden bent met je bestelling. Je mag mailen naar klantenservice@spiru.nl en dan krijg je binnen 5 werkdagen een persoonlijk antwoord van ons.

Tim E

Geweldig!

Namasté Tim,
Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! 😊 Bedankt voor je mooie woorden en graag tot de volgende keer! 🌟

Anna

Ik heb drie dingen besteld. Twee zijn precies goed. Meditatiekus goede kwaliteit, piramide edelsteen toermaalijn ook mooie ding. De derde was zwarte toermalijn armband, maar ik heb groene... Ik heb drie dingen besteld. Twee zijn precies goed. Meditatiekus goede kwaliteit, piramide edelsteen toermaalijn ook mooie ding. De derde was zwarte toermalijn armband, maar ik heb groene halsketting ontvangen. Die wil ik beweren, er is ook mooi.

Namasté Anna,
Dank je voor je feedback en je gedetailleerde bericht! 🌟🙏 Het is fijn om te horen dat je tevreden bent met de meditatiekus en de piramide edelsteen toermalijn.
Het spijt ons...
Namasté Anna,
Het spijt ons te horen dat je per ongeluk een groene halsketting hebt ontvangen in plaats van de zwarte toermalijn armband. We sturen graag de juiste armband naar je op.
Neem dan contact met ons op via klantenservice@spiru.nl, zodat we dit snel kunnen oplossen. We zorgen ervoor dat je het juiste product ontvangt en dat alles naar wens is. 💫😊
Hartelijke groet,
Spiru

Roy Manuhutu

Geweldig

Namasté Roy,
Wat een geweldige feedback, bedankt! 🌿 We zijn blij dat je zo tevreden bent en hopen je snel weer terug te zien! 😊

L Damen

Heel fijn!

Namasté L Damen,
Heel fijn om te horen dat je tevreden bent! 😊 Dankjewel voor je review en graag tot ziens! 🌸