Spiru

Michiel van St. Louter Liefde

Prima, snel gelevrd, aanrader

Evy pollet

De goederen voldeden niet echt aan mijn verwachting, de paarse hanger bv is korter dan ik dacht en droomvangers kleiner

Namasté Evy,
Bedankt voor je review!
We raden onze klanten altijd aan om de gehele product informatie te lezen. Hierin geven we alle informatie aan dat we hebben over een product.
Onder...
Namasté Evy,
Bedankt voor je review!
Onder het kopje "Extra Informatie" kan je het formaat van het product terugvinden. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.
We hopen dat deze uitleg je meer duidelijkheid bied.
Warme groet namens Spiru!

Secret Santa

Slecht. Een verrassing verstuurd meteen naar de ontvanger toe... Dit ging vlot net als de betalingswijze. Ze waren echter niet thuis maar wordt teruggezonden naar jullie als geweigerd ( echter ligt... Slecht. Een verrassing verstuurd meteen naar de ontvanger toe... Dit ging vlot net als de betalingswijze. Ze waren echter niet thuis maar wordt teruggezonden naar jullie als geweigerd ( echter ligt ze in het zkhs dus kon het niet eens weigeren) . En daarna hoor ik niets meer van jullie... geen mail (het is dat ik van post nl bericht kreeg anders had ik gedacht dat het gewoon bezorgd was) , geen geld teruggave maar ook niet verzonden naar het factuuradres.
Ook al 4 mails verzonden met vragen totaal 0 reactie!!! Dus geen cadeautje maar wel het geld kwijt!!!!

Namasté Secret Santa,
Dankjewel voor het delen van je ervaring!
Namasté Secret Santa,
Dankjewel voor het delen van je ervaring!
Zoals aangegeven in onze ontvangstbevestiging zal onze klantenservice binnen 5 werkdagen reageren op je bericht. Door meerdere mails toe te sturen zal deze reactie termijn helaas niet sneller verlopen. Bij Spiru behandelen wij berichten op binnenkomst. Zo krijgen klanten die het eerst mailen, ook het eerst antwoord, wel zo eerlijk.
We zien dat er inmiddels al contact is geweest met onze collega's van de klantenservice. Hierbij is er aangegeven dat wij geen inzage hebben in de werkwijze van PostNL. Als PostNL een pakket als 'geweigerd' markeert zal deze automatisch geretourneerd worden. De retour van het pakket is op 08-12 verwerkt. Het aankoopbedrag zal inmiddels dan ook binnen zijn gekomen op je rekening. Mocht je het onverhoopt nog niet hebben ontvangen, neem dan opnieuw contact met ons op. Dan kijken we graag met je mee.
Warme groet namens Spiru!

Elena Altunbas

Not really good, the stone was cracked

Namasté Elena,
Thank you for sharing your experience!
Namasté Elena,
Thank you for sharing your experience!
How sorry to hear that one of your products arrived damaged, we apologise for this! In that case, please be sure to contact our customer service team. A picture of the damaged item will help them to find a suitable solution.
Best regards on behalf of Spiru!

Linda de Jonge

Heel goed. Ik ontving een kapot product en werd direct vervangen.