Spiru

Maps van Beek

Heel slecht

Namasté Maps 🌿,
Namasté Maps 🌿,
Wat ontzettend jammer om te horen dat je niet tevreden bent 😔. We streven er altijd naar om onze klanten een fijne ervaring te bieden, dus het spijt me dat dit voor jou niet het geval is geweest.
Zou je ons kunnen laten weten wat er precies misging? We willen graag van je leren en kijken of we iets kunnen doen om het goed te maken 🙏. Je kunt ons bereiken via klantenservice@spiru.nl.
Dank je wel voor je feedback, we horen het graag van je.
Liefs,
Het Spiru-team ✨

Cynthia Sebregts

Mijn pakje werd snel geleverd. Ben zeer tevreden over producten.

Reactie Spiru:

Namasté Cynthia, bedankt voor je lieve woorden! Fijn dat je tevreden bent 😊✨.

Anka

Super

Reactie Spiru:

Namasté Anka, super om te horen! Dankjewel 💫.

Linda Den Braber

Heel fijn, website is erg duidelijk, en de bestelling was snel geleverd.

Reactie Spiru:

Namasté Linda, wat fijn dat alles naar wens is! Dank voor je review 🙏🌟.

Davy Hessing

Geweldig

Reactie Spiru:

Namasté Davy, geweldig om te horen, dankjewel! ✨😊.

Yvonne

Super, mooie producten

Reactie Spiru:

Namasté Yvonne, blij dat je tevreden bent met onze producten! Dank je wel 💖.

Ria van Ravesteijn

Mooi.

Reactie Spiru:

Namasté Ria, wat fijn om te horen dat je tevreden bent! Dankjewel voor je reactie, we zijn blij dat alles goed bevallen is 😊✨.

Nicole Pijper

GEWELDIG

Reactie Spiru:

Namasté Nicole, geweldig om te lezen dat je zo enthousiast bent! Dank je wel voor je review, dit betekent veel voor ons 💫🙏.

Bart Hoogcarspel

Goed. Product voldoet aan verwachting, snelle levering.

Reactie Spiru:

Namasté Bart, fijn dat het product aan je verwachtingen voldoet en dat de levering snel was! We waarderen je feedback enorm, dankjewel 😊.

Annemiek Goudswaard

Spiru is een hele fijne online spirituele webshop met een grote assortiment en leuke deals.
Snelle levering en goed verpakt.

Reactie Spiru:

Namasté Annemiek, wat een mooie woorden! We zijn blij dat je onze webshop als fijn en divers ervaart. Dankjewel voor je fijne review en we hopen je snel weer terug te zien 🌿✨.