Reactie Spiru:
Namasté Ellie! 😊🌼 Bedankt voor je korte maar krachtige reactie! We zijn blij dat je tevreden bent. We hopen je snel weer te zien! 🌟💖
Namasté Lidy! 🌸✨ Wat fijn om te horen dat je blij bent met je mooie product! Jouw tevredenheid is onze grootste beloning. Dank je wel voor je positieve woorden! 💖🙏
Namasté Fieke! 😊💖 Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met je ervaring. Jouw steun betekent veel voor ons! 🌼✨
Namasté J! 🌟🙏 Geweldig om te horen dat je product precies zo is zoals je het verwachtte en in goede staat is ontvangen! Jouw tevredenheid is voor ons ontzettend belangrijk. Dank je wel voor je...
Namasté Niraja! 🌈😊 Wat leuk dat je onze producten altijd als een verrassing ervaart! We zijn blij dat je elke keer weer blij verrast wordt. Dank je wel voor je lieve woorden! 🌟💖
Namasté Nicole,
Dankjewel voor je review. We hebben de situatie uitgelegd toen je contact zocht met de klantenservice en bevestigd dat alle items in jouw bestelling netjes zijn geleverd.
Er...
Namasté Remco! 🌟🙏
Het spijt me te horen dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad. We willen je graag helpen en begrijpen wat er mis is gegaan. We zien n.a.v. jouw bestelling geen contact met...
Namasté Joke! 🌸✨ Geweldig om te horen dat je zo enthousiast bent! We waarderen je feedback enorm en hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Dank je wel! 💖🙏
Namasté Nel! 🌼🙏
Bedankt voor je feedback! Het spijt me te horen dat je geen bevestiging hebt ontvangen na je bestelling van de wierookbrander. Dat is inderdaad vervelend, en het kan zijn dat...
Namasté Marjon! 🌟
Bedankt voor je positieve feedback! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met je ervaring bij Spiru. Een 9/10 is geweldig! 🎉✨
Als je nog vragen hebt...