Heel erg goed
Reactie Spiru:
Namastรฉ Edith! ๐
Bedankt voor je hele goede beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. ๐โจ
Namastรฉ Edith! ๐
Namastรฉ Marinke! ๐
Wat leuk om te horen dat je onze service geweldig vindt en ook onze humor waardeert! ๐โจ
We zijn blij dat je een positieve ervaring hebt gehad. Tot snel! ๐๐
Namastรฉ Mieke! ๐
Dank je voor je prima beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met je ervaring bij Spiru. ๐โจ
We hopen je snel weer te zien! ๐๐
Namastรฉ Mary! ๐
Wat fijn om te horen dat je je bestelling snel geleverd en goed verpakt hebt ontvangen! Dank je wel voor je positieve feedback. ๐โจ
We kijken ernaar uit je weer te...
Namastรฉ Monique! ๐
Bedankt voor je super beoordeling! We zijn blij dat je altijd tevreden bent met je bestellingen. ๐โจ
We hopen je snel weer te zien bij Spiru! ๐๐
Namastรฉ Lois! ๐๐ Bedankt voor je feedback! We begrijpen dat een trage verzending vervelend kan zijn. Als je iets bestelt dat op voorraad is, versturen we het dezelfde werkdag nog. Als je iets...
Namastรฉ Ingrid! ๐
Dank je voor je goede beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met je ervaring bij Spiru. ๐โจ
We kijken ernaar uit je weer te verwelkomen! ๐๐
Namastรฉ Betty! ๐
Wat fijn om te horen dat je een heel leuke ervaring hebt gehad! Dank je voor je positieve feedback. ๐โจ
We hopen je snel weer te zien! ๐๐
Namastรฉ Mariken! ๐
Dank je wel voor je super beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met je ervaring. ๐โจ
We kijken ernaar uit je weer te verwelkomen! ๐๐
Namastรฉ Mc! ๐