Spiru

Mireille Groot Koerkamp

Heel goed

Dank je voor je positieve reactie, Mireille! 💚

Antoon Telgenhof

Goed. Maar de verpakkingsdoos was wel heel erg groot in verhouding tot het pakket dat erin zat.

Reactie Spiru:

Bedankt voor je feedback, Antoon! We nemen je opmerking over de verpakking mee. 👍

Amber

Oke

Namasté Amber 🙏,
Namasté Amber 🙏,
Dank je wel voor je review en dat je ons via de klantenservice hebt laten weten wat er niet klopte in je bestelling. We zien dat je deze review hebt achtergelaten voordat je contact met onze klantenservice had opgenomen. Gelukkig hebben we daarna meteen kunnen helpen en een oplossing voor je geregeld 😊.
We zouden het heel fijn vinden als je je beoordeling wilt herzien, aangezien we ons uiterste best hebben gedaan om het probleem netjes op te lossen. Jouw feedback helpt ons enorm om te groeien en nog betere service te bieden aan iedereen 🌈💖.
Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en we hopen dat je veel plezier hebt met je nieuwe producten! ✨

Ann

(Bewerkt)

Snelle service en steeds een correct en snel antwoord bij vragen.

Reactie Spiru:

Wat een prachtige beoordeling, Ann! Dank je wel voor je vertrouwen en lieve woorden. 💚🙏 We blijven ons best doen om je steeds zo goed mogelijk te helpen.
Een fijne dag gewenst! 😊

Emmie Greveling

Altijd prima
Netjes ingepakt en altijd mooie affirmatie kaartjes

Namasté Emmie 🙏,
Namasté Emmie 🙏,
Heel erg bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je zo blij bent met onze nette verpakking en de affirmatiekaartjes 🌟💖. We vinden het geweldig om een beetje extra positiviteit mee te sturen met elke bestelling. Nogmaals dank en veel plezier met je nieuwe aankopen! 🌈💫

Mark Voskuilen

Reactie Spiru:

Namasté Mark 🙏 Heel fijn om te horen dat je tevreden bent, dankjewel voor je feedback! 🌟

Ionela

Very good