Spiru

Sonja

Mijn ervaring was heel goed, bestelling was in orde en op tijd geleverd.Dank u!

H van der Sluis

De verkoop niets , maar het product is PRUL !!

Namasté H,
Dankjewel voor het delen van jouw ervaring!
Namasté H,
Dankjewel voor het delen van jouw ervaring!
We vinden het jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop. Schroom daarom niet om contact op te nemen met onze klantenservice via: klantenservice@spiru.nl. Ze kijken graag met je mee :)
Zenvolle groet namens Spiru!

Freddy Bonnaerens

Niet zo goed!

Namasté Freddy,
Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over je laatste aankoop bij Spiru!
Namasté Freddy,
Schroom in dat geval niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kijken graag van maandag tot en met vrijdag tussen 09.30 en 17.00 met je mee!
Warme groet namens Spiru

Ria Teunissen

Ik vind het moeilijk om bij jullie iets te bestellen .
Gekozen voor achteraf betaling en dit likt mij niet .
Ik vind het moeilijk om bij jullie iets te bestellen .
Gekozen voor achteraf betaling en dit likt mij niet .
Zelf verkeerde postcode opgegeven en hier drie keer een vraag over gesteld GEEN antwoord
Nu om een nieuwe rekening gevraagd weer heen antwoord

Namasté Ria,
Bedankt voor het plaatsen van je review!
Namasté Ria,
Bedankt voor het plaatsen van je review!
Wat vervelend om te horen dat onze reacties niet bij je zijn aangekomen. We hebben het even voor je nagekeken en zien dat onze klantenservice op 27 en 28 juni op je berichten heeft gereageerd. Onze berichten willen nog wel eens in de SPAM-box of ongewenste map terecht komen, we raden onze klanten daarom altijd aan om hier even te kijken wanneer je een reactie van ons verwacht.
We zien dat onze klantenservice het adres voor je heeft aangepast naar de juiste postcode zoals gevraagd was in je bericht. Wat betreft je factuur heb je gekozen voor 'Achteraf betalen met Riverty'. Dit betekend dat je ongeveer een week na het plaatsen van je bestelling een factuur per mail zal ontvangen vanuit Riverty. Heb je vragen over je factuur of heb je geen factuur mogen ontvangen? Dan heb je de mogelijkheid om contact op te nemen met Riverty. Zij kunnen je hier verder mee helpen.
We hopen dat deze uitleg je meer duidelijkheid bied.
Zenvolle groet namens Spiru!

Bas

Goed, snelle levering. Mooie hanger zoals beloofd. Voor de zekerheid vis google nog foto’s bekeken van de edelstenen zodat ik een goed beeld kreeg van de kleuren.

Het is precies zoals ik...

Het is precies zoals ik hem had verwacht.

Reactie Spiru:

Dankjewel voor je review Bas! Leuk om te horen dat je zo tevreden bent je ontvangen hanger :)