Spiru

Solveig van Beele

Alles goed aangekomen, blij met de orgonite. Alleen de oorbellen twee maal linkeroor, produktiefoutje kan spiru niets aan doen. Heb het zelf makkelijk kunnen verhelpen. Ga zeker vaker bij jullie... Alles goed aangekomen, blij met de orgonite. Alleen de oorbellen twee maal linkeroor, produktiefoutje kan spiru niets aan doen. Heb het zelf makkelijk kunnen verhelpen. Ga zeker vaker bij jullie bestellen, prima kwaliteit.

Yohanka Schmaltz

Heel goed

Reactie Spiru:

Wat fijn om te horen! Veel plezier met je producten :)

Helma van Oostenbrugge

Prima service!

Dankjewel voor het delen Helma! Zenvolle groet van Spiru

Aafke Kroeskop

Reactie Spiru:

Veel plezier gewenst met je aankopen Aafke!

John Hilgers

Super

Reactie Spiru:

Wat fijn om te horen! Veel plezier met je bestelling :)

corrie van zijl

Reactie Spiru:

Dankjewel voor het delen van jouw ervaring Corrie :)

Adriana Biesbroeck

Heel goed

Reactie Spiru:

Dankjewel voor het delen Adriana! We horen graag hoe we het nóg beter kunnen doen :)

Santiago Lopez Catalan

Wacht nog steeds op respons. Jullie zijn ook niet telefonisch bereikbaar ,zelfs na het 3 keer gevraagd te hebben. Heb stenen besteld. Zit 1 beschadigde steen tussen. Wordt aan het lijntje gehouden.... Wacht nog steeds op respons. Jullie zijn ook niet telefonisch bereikbaar ,zelfs na het 3 keer gevraagd te hebben. Heb stenen besteld. Zit 1 beschadigde steen tussen. Wordt aan het lijntje gehouden. Er is geen communicatie mogelijk. Wordt na 4 dagen 1 antwoord gegeven als je reageert ben je weer 6 dagen verder en nu er 1 beschadigde steen is van de 5 die ik heb besteld wordt er niet meer op mijn email gereageerd.

Namasté Santiago,
Namasté Santiago,
Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om jouw ervaring te delen. Helaas is onze klantenservice nog niet toegekomen aan jouw bericht. Zoals aangegeven in de ontvangstbevestiging die je hebt mogen ontvangen, nemen zij binnen 5 werkdagen contact met je op. Weekenden en feestdagen vallen hierbuiten. We zien dat er op 01-06 voor het laatst contact met je is geweest. Indien je ons na deze datum opnieuw een bericht hebt gestuurd is de reactie termijn momenteel nog niet verstreken. Onze klantenservice neemt zo snel mogelijk contact met je op om de situatie af te handelen.
We hopen op je begrip!
Zenvolle groet namens Spiru