Spiru

Ingrid Blokzijl

Steentje te laat ontvangen

Namasté Ingrid,
Dankjewel voor het plaatsen van je review!
Namasté Ingrid,
Dankjewel voor het plaatsen van je review!
Wat jammer om te horen dat je bestelling te laat is afgeleverd. Helaas hebben wij geen invloed op onze verzendpartners zoals PostNL. Als er vertraging aan hun kant ontstaat is dat buiten onze macht en kunnen wij dat proces niet versnellen. PostNL kampt momenteel met extreme vertragingen, dit geven zij dan ook aan in de track and trace.
We snappen dat je je pakket het liefst zo snel mogelijk wil ontvangen en wij doen onze uiterste best om dit te realiseren.
We hopen op je begrip!
Zenvolle groet namens Spiru!

Reinald de Zwart

De pendel is goed ontvangen en getest en werkt naar behoren

Reactie Spiru:

Fijn om te horen dat de pendel zijn werk doet! We wensen je veel plezier met je aankopen :)

Erik Pastoor

De bestelling is in eerste instantie gebroken bezorgd. Geen telefonisch contact mogelijk, maar de mail werd snel opgevolgd en een nieuw exemplaar (deze keer beter verpakt) werd snel verstuurd. Prima... De bestelling is in eerste instantie gebroken bezorgd. Geen telefonisch contact mogelijk, maar de mail werd snel opgevolgd en een nieuw exemplaar (deze keer beter verpakt) werd snel verstuurd. Prima service!

Reactie Spiru:

Namasté Erik! Wat fijn om te horen dat onze klantenservice je naar wens heeft kunnen helpen :)

Bernadette Jongenelis

Reactie Spiru:

Hartelijk dank voor je fijne woorden Bernadette :) We wensen je veel plezier met je bestelling!

Artrodi4fp

Reactie Spiru:

Dankjewel voor je review Artrodi4fp! Daar doen we het voor, veel plezier met je aankopen :)

Ashna Tewari

Top

Reactie Spiru:

Dankjewel voor het delen van je ervaring Ashna!

Zerrin Emir

Geweldig! Levering al na enkele dagen.

Reactie Spiru:

Fijn om te horen dat je bestelling snel is aangekomen Zerrin! We hopen dat je er veel plezier van mag hebben :)

Claudia Bocanegra

Super interessant

Reactie Spiru:

We wensen je veel plezier met je bestelling Claudia :)

Greta Peeters

Positief

Dankjewel voor het compliment Greta, daar doen we het voor! Warme groet, Spiru

Greetje Kieft

Prima!

Reactie Spiru:

Namasté Greetje, Dankjewel voor het compliment!