Perfect, zeker snelle levering.
Reactie Spiru:
Namasté 🌿 Zo fijn dat alles naar wens was, dankjewel voor je reactie! ✨
Ik raad je aan als zakelijke klant ook eens bij de B2B groothandel www.zenvol.nl te kijken :)
Namasté 🌿 Zo fijn dat alles naar wens was, dankjewel voor je reactie! ✨
Namasté Heidi 💖 Dankjewel voor het mooie compliment, blij dat je tevreden bent! 😊
Namasté Anne-Marie 🙏
Dank je wel voor je openhartige bericht en voor je fijne beoordeling! 💫 Wat mooi dat je dit aanhaalt, want het is een belangrijk onderwerp voor ons. Alles wat we bij Spiru...
Namasté Arjan 🙏
Bedankt voor je mooie woorden over de levering en verpakking! We zorgen graag voor een veilige en snelle bezorging, fijn dat je het zo hebt ervaren 🌟✨
Namasté A.P 🙏
Dank je wel voor je enthousiaste "super"! 🌈 We hopen dat je volop geniet van je bestelling 😊💫
Namasté Anneke 🙏
Dankjewel voor je "uitstekend"! We zijn blij dat je zo tevreden bent met ons 🌸💖
Namasté Ria 🙏
Dank je wel voor je fijne review! We zijn er om je blij te maken met mooie producten en een goede service 💫💜
Namasté Iris 🙏
Wat leuk om te horen dat je onze producten mooi vindt! Dank je wel voor je warme woorden 💎✨ Geniet ervan!
Namasté Maria 🙏💜
Wat jammer om te horen dat de Hanger Sugiliet niet aan je verwachtingen voldeed! We begrijpen dat het heel teleurstellend kan zijn als de kleur anders uitvalt dan je had...
Namasté Renate! 🙏💖
Wat fantastisch om te lezen dat je zo blij bent met je ervaring bij Spiru! Super bedankt voor je prachtige beoordeling en enthousiasme! 😊✨ Het betekent heel veel voor ons...