Spiru

MARC DUPONT

Super, snelle en goed verpakte levering!

Namasté Marc 🙏
Dankjewel voor je fijne feedback, blij dat de snelle en goed verpakte levering goed beviel! 🌿

Jmp

Namasté Jmp 🙏
Dank voor je review, goed om te horen dat alles naar wens was! ✨

Helen Van Daele

Super

Namasté Helen 🙏
Super om te lezen dat je zo tevreden bent, bedankt! 😊

JK

Producten ontvangen zoals beschreven

Namasté JK 🙏
Fijn dat alles precies was zoals beschreven, dankjewel voor je feedback! 🌸

Vinushka Jagernath

(Bewerkt)

Mooi, maar had wat elegantere look verwacht. Heb het aan mijn moeder gegeven. Bij haar stond het wel leuk.

Reactie Spiru:

Bedankt voor je feedback, Vinushka!
Bedankt voor je feedback, Vinushka!
Jammer dat het product niet helemaal aan je verwachtingen voldeed. Gelukkig dat het bij je moeder wel goed staat! Onthoud dat je bij ons altijd de optie hebt om een product te retourneren als het niet volledig naar wens is. Kijk hier hoe dat werkt en voor de voorwaarden: https://spiru.nl/retourneren
We hopen je bij je volgende bestelling iets te kunnen bieden dat helemaal bij jou past!
Warme groet,
Het Spiru-team 🌿

H Coolen

Levering was snel. Alleen het produkt viel tegen t.o.v. de site afbeelding.
Levering was snel. Alleen het produkt viel tegen t.o.v. de site afbeelding.
Op de site doet het produkt over komen als een grotere afmeting van het product verpakt in een ronde plastic lage emmer. Had dan ook verwacht dat het produkt de grote had van een waxinelichtje lichtje . Helaas was dit veel en veel kleiner.

Namasté H. Coolen 🙏
Namasté H. Coolen 🙏
Dank je voor je eerlijke feedback, jammer dat het product niet aan je verwachtingen voldeed. We willen dit graag verder onderzoeken en kijken of het juiste product is geleverd. Op dit moment hebben we echter geen bericht van je ontvangen bij onze klantenservice voor zover we kunnen zien o.b.v. je e-mailadres, dus we kunnen de bestelling niet traceren. Zou je contact met ons willen opnemen? Dan helpen we je met plezier verder om dit recht te zetten!
Hartelijke groet van Spiru 🌿

Sylvia Van Zundert

Goed snel bezorgt

Namasté Sylvia 🙏
Dankjewel voor je fijne feedback en mooi om te horen dat je tevreden bent over onze snelle levering! ✨
Warme groet van Spiru 🌿

Irene

(Bewerkt)

Product was niet zoals ik hoopte en contact met klantenservice was wat matig naar aanleiding van mijn melding

Namasté Irene 🙏
Namasté Irene 🙏
Dankjewel voor je eerlijke feedback. We begrijpen dat de kleur van het assorti-product niet helemaal naar wens was. Bij dit type product is de kleur altijd een verrassing; dit hoort bij de aard van het assortiment, zoals ook aangegeven op de website. Ons team heeft je de optie geboden om het product te retourneren, maar we respecteren uiteraard je keuze als je hier niet voor kiest.
Nogmaals dank voor je begrip, en we hopen je in de toekomst te mogen helpen met een product dat helemaal naar wens is! 🌸
Warme groet,
Het Spiru-team 🌿

Nancy Grammens

Ontluikend

Namasté Nancy 🙏
Dankjewel voor je mooie feedback, fijn om te horen! 🌸

Majorise Hasselt

Altijd heel goed

Namasté Majorise 🙏
Bedankt voor je warme woorden, blij dat je altijd zo tevreden bent! ✨