Spiru

Caroline Vossen

Positief

Reactie Spiru:

Geweldig om te horen, bedankt! 🎉

Marilyn Braafhart

Reactie Spiru:

Fantastisch, bedankt voor je support! 💪

Liesbeth van Winsen

Slecht

Namasté Liesbeth,
Wat jammer om te horen dat je ervaring met Spiru niet positief was. 🌸 We vinden het erg vervelend dat je dit zo hebt ervaren.
We hebben geprobeerd contact met je op te...
Namasté Liesbeth,
We hebben geprobeerd contact met je op te nemen naar aanleiding van je review, maar we konden je helaas niet bereiken. We willen je graag alsnog een positieve ervaring bieden. ✨
Als je ons mailt op klantenservice@spiru.nl, doen we ons uiterste best om van je negatieve ervaring een positieve te maken. We horen graag van je! 🙏

Astrid Leppens

(Bewerkt)

Nooit teleurgesteld als ik bij jullie bestel!

Reactie Spiru:

Geweldig om te horen dat onze producten aan je verwachtingen voldeden. Dank je wel voor je mooie woorden!

Bianca Harman

Goede en snelle service,ze houden je op de hoogte van je bestelling.De seleniet theelichthouder waren goed verpakt en zagen er mooi uit

Reactie Spiru:

Wat fantastisch om te horen dat je zo blij bent met je theelichthouders! Bedankt voor het delen van je positieve ervaring.

Herdertje

Supersnel

Reactie Spiru:

Bedankt voor je vriendelijke woorden! We streven er altijd naar om onze klanten tevreden te stellen.

Jantsje Wijbenga-Alberda

Uitstekend

Reactie Spiru:

Wat een leuke review! Bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop! 🌟

Lia van de Wouw

Heel goed

Reactie Spiru:

Superblij met je review! Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent. 🌈

rene houben

Hallo alle stokjes ruiken precies hetzelfde ik zoek al lang een healty goede patchoeli geurstokjes maar noch niets gevonden

Namasté René,
Dankjewel voor je review. Wat jammer te horen dat je ervaring met Spiru niet positief was.
Namasté René,
We hebben geprobeerd om contact met je te zoeken over je review, maar we konden je helaas niet bereiken.
We willen je heel graag helpen en alsnog een positieve ervaring bieden. Wil je ons mailen op klantenservice@spiru.nl? Dan zijn we je graag van dienst en komen we met een mooie oplossing.
Alvast bedankt voor je mailtje!