Spiru

Wilma

Snelle levering en goed verpakt. De begeleidende brief en tarrotkaart zijn een leuke touch.

Reactie Spiru:

Wilma, blij dat je tevreden bent met de levering en de extra's! 🌼

Gonda Spaans

Goed, veel te grote doos voor kleine producten.

Reactie Spiru:

Gonda, bedankt voor je feedback, we zullen de feedback over de verpakking bekijken! 🌸

Bernard Klaassen

Erg goed

Namatsé Bernard,
Dankjewel voor je reactie!

Ineke de Vries

Supergoede service! Goede prijs kwaliteitverhouding!

Reactie Spiru:

Ineke, supergoede service is ons doel, bedankt! 🌿

Carmen meert

TOP, alles mooi verpakt en met een mooie attentie! Hartelijk dank vriendelijke groetjes carmen

Reactie Spiru:

Carmen, bedankt voor je hartelijke woorden! 🌟

Steven Willaert

Zoals steeds perfecte service.

Reactie Spiru:

Steven, we streven naar perfectie, dank je wel! 🌞

Mind Resonantie

Niet goed!

Namasté Mind,
Namasté Mind,
Dankjewel voor het delen van je ervaring.
Wat jammer om te horen dat deze niet naar wens is geweest. Per mail hebben we al contact gehad en je aangegeven waarom we je in deze situatie niet tegemoet kunnen komen in eventuele retourkosten.

Tim

Slecht

Namasté Tim,
Namasté Tim,
Dankjewel voor het delen van je ervaring.
Wat jammer om te horen dat deze niet naar wens is geweest. Per mail hebben we al contact gehad en je aangegeven waarom we je in deze situatie niet kunnen voorzien van een gratis retourlabel.

Saskia Hoogakker

Verzendkisten zijn veel te hoog. 5,95 voor een klein hangertje

Namasté Saskia,
Dankjewel voor het delen van je ervaring!
Namasté Saskia,
Dankjewel voor het delen van je ervaring!
Al onze pakketten worden veilig en snel verstuurd met een track & tracé code via PostNL. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht door het verzendmaatschappij.
We zijn ons bewust van de CO2-uitstoot bij de productie en verzending van online bestellingen. Daarom hebben we ervoor gekozen om verzenden en retourneren niet gratis te maken. In plaats van het doorberekenen van verzendkosten aan onze klanten (zodat het kosteloos lijkt), houden we de algemene prijzen van de webshop lager en vragen we retourkosten. Zo nodigen we je tevens uit om bewust te bestellen.
We hopen dat deze uitleg je meer duidelijkheid bied.

steven de graaf

Goed en snel

Reactie Spiru:

Steven, goed om te horen dat je tevreden bent! 🌼