Spiru

bianca rugenbrink

Reactie Spiru:

Bianca, bedankt voor je feedback! 🌸

Delfine Declercq

Super goed
En alles zeer netjes ontvangen

Reactie Spiru:

Delfine, super goed om te horen dat alles netjes is ontvangen! 🌟

Bob Jennes

👍

Reactie Spiru:

Bob, bedankt voor je waardering! 👍

cristiane wetzels

Super vriendelijke en grappige update over de bestelling. Goed verpakt en een affirmatie kaartje erbij. Heel leuk!

Reactie Spiru:

Cristiane, bedankt voor je vriendelijke woorden! 🌞

Martina Avci Dobos

Reactie Spiru:

Martina, bedankt voor je feedback! 🌿

A Bezoen

Reactie Spiru:

A, bedankt voor je positieve woorden! 🌼

Alain Deprez

Interessant ...

Reactie Spiru:

Alain, interessant, bedankt voor je reactie! 🌸

Amanda Silva

Excellent

Reactie Spiru:

Amanda, excellent om te horen! 🌟

Filomena Maria Almeida

Ik heb helaas het verkeerde product gekocht, maar ik had het kunnen weten ik vond het al goedkoop. Ik heb ooit in een Iyenger yoga lessen yoga riemen gebruikt en dacht dat het hetzelfde was. Ik wil... Ik heb helaas het verkeerde product gekocht, maar ik had het kunnen weten ik vond het al goedkoop. Ik heb ooit in een Iyenger yoga lessen yoga riemen gebruikt en dacht dat het hetzelfde was. Ik wil ze terug sturen. Moet even kijken hoe dat moet.

Namasté Filomena Maria,
Namasté Filomena Maria,
Wat vervelend dat je het verkeerde product hebt gekocht. We begrijpen hoe teleurstellend dat kan zijn. Je kunt altijd contact met ons opnemen via klantenservice@spiru.nl. We zijn er om je te helpen en te kijken naar mogelijke oplossingen om je toch tevreden te stellen.
Bij Spiru streven we naar kwaliteit in onze producten en service, dus we willen graag zorgen dat je een positieve ervaring hebt. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog vragen hebt.
Spiru klantenservice

Anita

Geweldig! Vooral de prachtige teksten die je ontvangt tijdens verzending!

Reactie Spiru:

Anita, geweldig dat je onze teksten waardeert! 🌞