Spiru

Sharleidys Henao

Ik kreeg het gevoel dat ik niet wist hoe de stenen verzorgd moeten worden. Ik had mijn rozenkwarts moeten schoonmaken met water en zeep want hij was heel bruin. Op google gezocht maar kwam niet echt... Ik kreeg het gevoel dat ik niet wist hoe de stenen verzorgd moeten worden. Ik had mijn rozenkwarts moeten schoonmaken met water en zeep want hij was heel bruin. Op google gezocht maar kwam niet echt uit met een duidelijk antwoord. MIjn mening is, tenminste een kaartje bij stenen zodat de koper weet wat je stuurt, wat het symboliseert ofso. Hoe je het kan verzorgen. Veel gezegd in de mail na aankoop, maar verpakking zelf niet echt netjes.

Namasté Sharleidys,
Dankjewel voor het delen van je feedback!
We begrijpen dat je graag een uitleg bij de door jou bestelde producten had willen ontvangen.
Echter doen wij dit niet want...
Namasté Sharleidys,
Dankjewel voor het delen van je feedback!
Echter doen wij dit niet want we willen het milieu ontlasten. We hoeven dan niet onnodig te printen en dragen zo ons (edel)steentje bij aan het besparen van onze kostbare bomen!
Gelukkig kun je op onze website een heleboel leuke en nuttige blogs vinden die jou helpen met informatie over populaire producten en rituelen.
Bijvoorbeeld richtlijnen voor het huis reinigen met salie, manieren om edelsteenwater te maken of informatie over het reinigen van edelstenen. Je vindt ze via de volgende link:
We vertrouwen erop je zo voldoende te hebben geïnformeerd. Zo niet? Laat het onze klantenservice dan zeker weten, ze staan voor je klaar!
Zenvolle groet namens Spiru!

Ruurd Fenenga

Reactie Spiru:

Fijn om te horen dat je tevreden bent, Ruurd! Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen we je graag weer verder.

Hilde Ophalvens

Reactie Spiru:

Dank je wel, Hilde! We zijn blij dat je tevreden bent.

Alina Van Holst

Mooie spullen

Reactie Spiru:

Goed om te horen dat je onze producten mooi vindt, Alina!

Jennie De Vree

Perfect

Reactie Spiru:

Perfectie is ons streven, Jennie! Bedankt voor je feedback.

Ellen Heijmans

Prima, snelle levering, netjes verpakt.

Namasté Ellen,
Dankjewel voor je fijne bericht.

Lennie Verkerk

Prima service, mooie keuzemogelijkheden in de shop, alleen wel grappig dat ik bij mijn bestelling een kortingscode kreeg voor een volgende bestelling. Alleen was deze korting verlopen op 31... Prima service, mooie keuzemogelijkheden in de shop, alleen wel grappig dat ik bij mijn bestelling een kortingscode kreeg voor een volgende bestelling. Alleen was deze korting verlopen op 31 december 2023.
Maakt niet uit, foutje waarschijnlijk.

Reactie Spiru:

Bedankt voor je opmerking over de kortingscode, Lennie. Dat gaan we bekijken. Fijn dat je verder tevreden bent!

J. De Graaf

Prima, snelle levering

Reactie Spiru:

Goed om te horen, bedankt!

Paula Cercea

🥰

Reactie Spiru:

Dank je wel voor je liefdevolle reactie, Paula!