Richard Ricke

Snelle levering, product ervaring zal ik t.z.t. terugkoppelen

Reactie Spiruella.nl:

Bedankt voor de mooie beoordeling Richard. We zijn benieuwd naar de ervaring met de producten. Groetjes Manon

Fijne producten, levertijd wisselend. Nu erg lang

Mariette Lammers

Goede service

Wat fijn dat je tevreden bent over de service Mariette! Groetjes Manon

Nicole ter Doest

Kwalitatief goede producten en snelle levering!

Reactie Spiruella.nl:

Bedankt voor je beoordeling Nicole! Fijn dat je zo tevreden bent over de producten en de levering. Groetjes Manon

P.J. Rebel

Het product was goed verpakt. Alleen het verzenden laat te wensen over. Per brievenbus post bij postnl schijnt het langer te mogen duren volgens postnl. Postnl weet schijnbaar niet dat bezorging... Het product was goed verpakt. Alleen het verzenden laat te wensen over. Per brievenbus post bij postnl schijnt het langer te mogen duren volgens postnl. Postnl weet schijnbaar niet dat bezorging wettelijk is vast gesteld.

Sheila Speijcken Hendriks

Prettig, bestellingen zijn op tijd. Omschrijving van de artikelen klopt.

Reactie Spiruella.nl:

Bedankt voor je mooie beoordeling Sheila. Wat fijn dat alles naar wens is. Groetjes Manon

Casper Aalders

Goed!

Reactie Spiruella.nl:

Bedankt Casper! Wat fijn dat alles naar wens is. Groetjes Manon.

Peter Veerman

Uitstekend

Reactie Spiruella.nl:

Bedankt voor je beoordeling Peter. Groetjes Manon.

Bjorn Branteghem

Super service, zeker een aanrader en als je met een vraag zit zijn ze heel behulpzaam

Reactie Spiruella.nl:

Bedankt voor de prachtige beoordeling Bjorn. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. We doen ons uiterste best voor onze klanten. Groetjes Manon

L T.

Goede producten, goede service. Echter er staat geen gebruiksaanwijzing op de verpakking zodat je dat allemaal zelf weer moet opzoeken. Heel onhandig. Ook zou t fijn zijn als de houdbaarheidsdatum... Goede producten, goede service. Echter er staat geen gebruiksaanwijzing op de verpakking zodat je dat allemaal zelf weer moet opzoeken. Heel onhandig. Ook zou t fijn zijn als de houdbaarheidsdatum bij de producten op de website staat, maakt de keus voor de hoeveelheid die je wil kopen makkelijker.

Reactie Spiruella.nl:

Bedankt voor je beoordeling LT. We nemen je feedback mee en gaan kijken hoe we dit aspect kunnen verbeteren. Groetjes Manon.