Goede producten die ook snel geleverd worden!
Reactie Spiruella.nl:
Geachte heer Tramper, heel fijn om uw positieve feedback te horen! Met groeten van Manon
Geachte heer Menes: ¨Perfect!´....zo hoor ik het graag. Heel hartelijk bedanks voor uw beoordeling van de Spiruella shop. Met groeten van Manon
Geachte mevrouw Kenaan, wat een schitterende beoordeling! Word ik helemaal blij van. Dank hiervoor. Groeten van Manon
Geachte heer Abbouri, bedankt voor het compliment en de review. Groeten van Manon
Geachte Bindu, wat een mooie beoordeling weer! Fijn om te horen dat u tevreden bent. Heel hartelijk bedankt voor uw review! Groeten van Manon
Geachte Munyiri Maina, Bedankt voor uw mooie review van de Spiruella webshop! Super goed! Met groeten van Manon
Geachte heer Van Put, wat fijn dat u onze service op prijs stelt! Heel erg bedankt voor de perfecte 10/10 beoordeling. Daar word ik (extra) blij van! Groeten van Manon
Geachte mevrouw Slootjes, heel blij met deze review! 10/10, Daar doen we het voor! Nogmaals dank, groeten van Manon
Geachte mevrouw Ditmars, fijn om te horen dat u tevreden bent! Bedankt voor uw beoordeling. Met groeten van Manon
Geachte mevrouw Troch, wat een mooie review en vriendelijke woorden. Bedankt voor uw beoordeling van de Spiruella webshop! Groeten van Manon