EQ Academy

Goede producten, snelle levering.

Reactie Spiruella.nl:

Geachte EQ Academy, wat een fijne review weer! We doen ons best en heel fijn dat u dat waardeert. Nogmaals dank! Manon.

Olaf

Hele fijne producten, snelle levering en goed advies!

Reactie Spiruella.nl:

Beste Olaf, Bedankt voor de lovende woorden en hele mooie score! Heel mooi! Groeten van Manon

Gerard Peter Nijssen

Super tevreden. Pakket werd beschadigd afgeleverd door Post.nl. Na controle bleek inhoud niet volgens bestelling. Na contact met hun werd gemist product direct opgestuurd.

Reactie Spiruella.nl:

Geachte heer Nijssen, bedankt voor uw hele mooie review van de Spiruella webshop. Ja, heel af en toe gaat het niet zoals het moet, maar fijn dat u tevreden bent met de oplossing. Met groeten van... Geachte heer Nijssen, bedankt voor uw hele mooie review van de Spiruella webshop. Ja, heel af en toe gaat het niet zoals het moet, maar fijn dat u tevreden bent met de oplossing. Met groeten van Manon!

G.D., Gort-Mruk

Manon een vriendelijke vrouw, sympathieke hulp bij de selectie.

Reactie Spiruella.nl:

Geachte mevrouw Gort-Mruk, wat een lieve woorden! Bedankt daarvoor. Groeten van Manon

Aicha Keizer

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Gijsje

Top

Halo Gijsje, Vijf Sterren! Super score, bedankt hiervoor! Groeten van Manon

Jonathan Kremer

Snelle levering, duidelijke communicatie

Reactie Spiruella.nl:

Geachte heer Kremer, hele mooie review, daar word ik blij van! Bedankt! Groeten van Manon

Tosca

Reactie Spiruella.nl:

Beste Tosca, Yes! 10/10, Daar doen we het voor! Altijd leuk, bedankt hiervoor! Groeten van Manon

Peter K

Goed product en snel geleverd!

Reactie Spiruella.nl:

Beste Peter, wat fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is! Veel plezier met je product. Bedankt voor je beoordeling! Groeten van Manon

Donny Dörfel

Makkelijk bestelling te plaatsen, overzichtelijk en duidelijk. Van web tot deur alles goed geregeld.

Reactie Spiruella.nl:

Geachte heer Dörfel, heel goed te horen dat het goed bevallen is! Bedankt hiervoor! Manon