Ben zeer tevreden, goed verpakt en snelle levering
Reactie Spiruella.nl:
Geachte Wil, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn te horen dat U tevreden bent. Met groeten van Manon
Geachte heer Vlamings, perect! Bedankt voor uw positieve review! Groeten van Manon
Geachte mevrouw Ouehbi, wat vervelend om te horen. Ik hoor graag van u hoe we onze service kunnen verbeteren via info@spiruella.nl . Misschien kan ik u verder van dienst zijn. Met vriendelijke...
Geachte mevrouw van Walsem, Bedankt voor uw beoordeling van de Spiruella webshop, perfect. Met vriendelijke groet van Manon
Geachte heer Meylaers, Bedankt voor uw hele mooie review! Fantastisch! Met vriendelijke groet, Manon
Geachte mevrouw Lahaije, heel hartelijk bedankt voor uw perfecte 10/10 review! Erg blij mee. Groeten van Manon
Geachte mevrouw Lodewijk, dat doet me goed te horen! Bedankt voor uw beoordeling! Groeten van Manon
Geachte heer Holzken, bedankt voor uw review van de Spiruella webshop! Met vriendelijke groet, Manon