John Manders

Aankoop Alfalfablad poeder

Reactie Spiruella.nl:

Geachte heer Manders, wat een mooie score: 10/10! Blij mee, bedankt. Groeten van Manon

Leticia

Top en Aanrader

Reactie Spiruella.nl:

Beste Leticia, Bedankt voor uw hele mooie review van de shop Spiruella.nl! Blij mee, bedankt. Groeten van ;Manon

Srwm Van bilderbeek

Geweldig snelle levering goed product

Reactie Spiruella.nl:

Geachte mevrouw Van Bilderbeek, 10/10 wat een super score! Bedankt hiervoor. Met groeten van Manon van Spiruella

Alexandra Tromp

Goed en snel geleverd goede smaak een prima product prijs kwaliteit ook goed

Reactie Spiruella.nl:

Geachte mevrouw Tromp, Heel hartelijk dank voor uw hele mooie review. Erg blij mee! Groeten van Manon

thijs bruijn

Goede voorlichting van het product tegen redelijke prijs

Geachte heer Bruijn, Bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet van Manon

M. Bongaarts

Geachte heer Bongaarts, Bedankt voor uw beoordeling! Met groeten van Manon

Heidi van der Schoot

Reactie Spiruella.nl:

Geachte mevrouw Van der Schoot, heel hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Heel blij mee. Groeten van Manon

Elisa Willemsen

Snelle bezorging en goede prijzen.

Reactie Spiruella.nl:

Geachte mevrouw Willemsen, Hartelijk dank voor uw hele mooie beoordeling van Spiruella. Super! Met vriendelijke groet, Manon

Wendy van Amerongen

Het product wat ik heb gekocht is snel en keurig afgeleverd. Wat mij betreft mag het in een nog wat kleiner doosje, zodat het wellicht zelfs door de brievenbus zou kunnen. Maar verder zeer tevreden... Het product wat ik heb gekocht is snel en keurig afgeleverd. Wat mij betreft mag het in een nog wat kleiner doosje, zodat het wellicht zelfs door de brievenbus zou kunnen. Maar verder zeer tevreden over het product.

Reactie Spiruella.nl:

Geachte mevrouw van Amerongen, bedankt voor uw feedback. Dat was in uw geval zeker een betere optie geweest! Ook bedankt voor uw review. Met groeten van Manon

Peter Griepink

Goede sortering en snel geleverd.

Reactie Spiruella.nl:

Geachte heer Griepink, heel erg bedankt voor uw mooie beoordeling! Groeten van Manon