In alle opzichten zeer prettig
Reactie Spiruella.nl:
Geachte mevrouw Bloemen, wat een mooie review! Heel blij mee! Met vriendelijke groet, Manon
Beste mevrouw Kerssens, bedankt voor uw hele mooie review van de Spiruella shop! Groeten van Manon
Beste Ralf, bedankt voor je hele mooie review ;-) Een 10! Daar doen we het voor! Groeten van Manon
Geachte mevrouw Aalbers, heel hartelijk bedankt voor deze 10! Top. Met vriendelijke groet van Manon
Geachte heer Olivieira, Bedankt voor uw mooie beoordeling van de Spiruella webshop. Prettige dag nog! Groeten van Manon
Beste David, Bedankt voor je hele mooie review (10/10!). Heel blij mee, fijn dat de Super Greens je goed bevallen! Groeten van Manon
Geachte EA Brouwer-Clausen, bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet van Manon
Geachte mevrouw Van Offel, bedankt voor uw perfecte review! Super! Groeten van Manon
Geachte mevrouw Koenecke, Bedankt voor uw hele mooie Spiruella review! Waardeer ik zeer. Groeten van Manon
Geachte mevrouw De Bruin, Bedankt voor uw positieve beoordeling van Spiruella! Hele mooie score, erg bedankt. Groeten van Manon