Deskundig, goede uitleg over vragen van mij, voelbaar resultaat, goede begeleiding
Susan
Persoonlijk, geen poespas, doen wat nodig is en effect in de gaten houden. Behandeling en aanpak goed besproken.
Hoofdzakelijk de klik en persoonlijke aanpak en gesprekken, ook van mijn kant, want ik wil vooruit met de verwerking van de aandoeningen
Als ze een sport blessure hebben en of nek/rug problemen.
Nam mijn klachten serieus en zag wat de oorzaak van de klachten was. Behandelingen hebben de klachten al een stuk minder gemaakt.
Ze weet absoluut waar het over heeft. De eerste fysio die mijn klachten na alleen al het eerste gesprek van 10 min. aardig wist wat ik had en dat bleek ook het geval na de behandeling. Heb 5 jaar...Ze weet absoluut waar het over heeft. De eerste fysio die mijn klachten na alleen al het eerste gesprek van 10 min. aardig wist wat ik had en dat bleek ook het geval na de behandeling. Heb 5 jaar met de klachten rondgelopen doordat mijn voorgaande fysio’s blijkbaar de verkeerde diagnoses hebben gesteld. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en loop bijna pijnvrij weer rond. Nog even 6 weken oefeningen doen en dan moet het zo goed als over zijn.
Fysio en manueel ineen
John
Het krijgen van een 10 is het zeker waard!! Zeker niet minder! Tessa is een zeer kundige fysiotherapeut die ik zeker aan zal bevelen bij andere. Dmv aangereikte hulp technieken zijn mijn klachten...Het krijgen van een 10 is het zeker waard!! Zeker niet minder! Tessa is een zeer kundige fysiotherapeut die ik zeker aan zal bevelen bij andere. Dmv aangereikte hulp technieken zijn mijn klachten bijna over en door de ondersteuning en tips en tricks hoop ik dat ze op een laag pitje en onder controle blijven!! Bij opnieuw problemen kan ik laagdrempelig contact opnemen! John
Als iemand een goede vriendelijke therapeut zoekt met een wat kleinere praktijk
Tessa is open, aardig, vrolijk, luistert goed, is realistisch in de verwachtingen, laat de oefeningen die ze geeft aansluiten bij wat voor soort mens je bent (dat is ook dat realistische) en verder...Tessa is open, aardig, vrolijk, luistert goed, is realistisch in de verwachtingen, laat de oefeningen die ze geeft aansluiten bij wat voor soort mens je bent (dat is ook dat realistische) en verder heeft ze me al bijna van mijn klachten afgeholpen, terwijl ik dacht dat ik binnenkort met een stok zou moeten lopen!