Marloes is een goeie fysio die netjes te werk gaat. Ik voel mij altijd 100% op mijn gemak bij haar en ze zorgt ervoor dat ik altijd gerustgesteld en op een goeie manier de deur uit ga.

Zeer deskundig, meedenkend en professioneel! Zij begrijpt haar vak en weet zaken goed uit te leggen. Zeer veel vertrouwen in haar kunnen. En dat blijkt steeds maar weer.

M. Vianen

Snel een afspraak. Vriendelijk deskundig en hygiënisch

Erik de Noord

Snelle reactie op hulpvraag, heel vriendelijk en goed geholpen. Flexibel wat betreft inplannen afspraken.

Haar professionaliteit, enthousiasme en klantvriendelijkheid. Ze weet duidelijk waar ze het over heeft en verstaat haar vak.

Deskundig, betrokken, goed bereikbaar ook voor tussentijd advies, klachten verholpen en goede adviezen gekregen om klachten in het vervolg te voorkomen

Pieter Kooijman

De bereikbaarheid en bereidheid van de fysiotherapeut is altijd aanwezig voor hulp daarbij zijn de behandelingen van begin tot einde voor meer dan 100% top en niet na 10 min met oefeningen naar huis... De bereikbaarheid en bereidheid van de fysiotherapeut is altijd aanwezig voor hulp daarbij zijn de behandelingen van begin tot einde voor meer dan 100% top en niet na 10 min met oefeningen naar huis gestuurd worden! Kort een heweldige therapeut ??

De fysiotherapeut probeert altijd mee te denken. Begeleid goed, communiceert goed. Vraagt altijd hoe het nu gaat of dat ik ergens anders nog last heb. Ze neemt haar tijd om de behandeling effectief... De fysiotherapeut probeert altijd mee te denken. Begeleid goed, communiceert goed. Vraagt altijd hoe het nu gaat of dat ik ergens anders nog last heb. Ze neemt haar tijd om de behandeling effectief te maken.

Ik voel me erg op mijn gemak en word serieus genomen. We kijken samen naar mijn voortgang en bedenken wat het best voor mij werkt.