Birthe neemt de klachten serieus. Luistert goed en vraagt door wanneer dat nodig is. Op die manier is ze in staat om een goede analyse te maken van de oorzaak van de klachten en die aan te pakken....Birthe neemt de klachten serieus. Luistert goed en vraagt door wanneer dat nodig is. Op die manier is ze in staat om een goede analyse te maken van de oorzaak van de klachten en die aan te pakken. Daarnaast kijkt ze in de breedte naar een persoon en niet alleen naar de klacht zelf. Op die manier wordt je als 'patient' betrokken bij het eventueel kunnen voorkomen van klachten.
De fysiotherapeuten was zeer professioneel en deskundig en gaf goede adviezen voor een goed herstel.
Mochten mensen niet tevreden zijn met hun huidige. Of puur voor een second opinie
Erg vriendelijk, begripvol. legt alles goed uit. Fijne fysiotherapeut.
Howy Jacobsz
De gedrevenheid van Marloes en de kundige aanpak. Verder is ze sterk in het inlevingsvermogen van de individu. Daarop speelt ze goed op in.
Hele goede behandeling, duidelijke uitleg
Ze neemt de tijd om serieus te onderzoeken wat de problemen zijn, denkt mee inzake vergoedingen en stelt samen een behandelplan op wat effectief is. Ze communiceert goed en is prima bereikbaar en is...Ze neemt de tijd om serieus te onderzoeken wat de problemen zijn, denkt mee inzake vergoedingen en stelt samen een behandelplan op wat effectief is. Ze communiceert goed en is prima bereikbaar en is fexibel in de planning.
Omdat deze fysiotherapeut heel erg goed is in haar vak.
Sjan van der Grijp
Belde me snel terug voor een afspraak op korte termijn. Luisterde goed naar mijn verhaal over mijn pijnklacht en stelde gerichte vragen. Besprak met mij de mogelijke behandelingen en de eventuele...Belde me snel terug voor een afspraak op korte termijn. Luisterde goed naar mijn verhaal over mijn pijnklacht en stelde gerichte vragen. Besprak met mij de mogelijke behandelingen en de eventuele resultaten. Gaf twee maal effectieve massage voet (been), observeerde mijn `uitstap` tijdens sportbeoefening squash en gaf me heel gericht - in de fitnessruimte - adviezen voor oefeningen (apparaten). Verder: vriendelijk, geduldig, betrokken en naar mijn mening zeer deskundig.