Haar enthousiasme, klantvriendelijkheid en kwaliteit zijn ongekend
Pieter Kooijman
Als therapeut is Marloes erg betrokken bij jou probleem met je gezondheid in de ruimste zin van het woord Altijd bereid je te helpen en vaak ook op korte termijn. stuurt je niet naar huis met legio...Als therapeut is Marloes erg betrokken bij jou probleem met je gezondheid in de ruimste zin van het woord Altijd bereid je te helpen en vaak ook op korte termijn. stuurt je niet naar huis met legio oefeningen maar pakt in haar praktijk het probleem aan. Top hoe zij met patiënte omgaat!
P. Visser
Prettige persoon, stevige aanpak, heldere uitleg en adviezen, zeer communicatief. Is ook bereid na einde behandeling vragen te beantwoorden en adviezen te geven.
jolanda Wenno
Kundig en ze wist precies wat ze moest doen, na een aantal vragen.
Er zijn veel fysIotherapeuten. Je moet toch eerst een bepaalde klik hebben en en de reisafstand is ook bepalend
Haar deskundigheid, de resultaten van de behandeling, de manier waarop samen besproken wordt wat evt. beter kan mbt training en behandeling. Erg tevreden!
Stelt je op je gemak. Helpt zo vlug als ze kan wanneer je problemen hebt met je lichaam. Overlegt en legt goed uit
Mijn fysiotherapeut is voor mij heel belangrijk ze houd me op de been! Ik kan alles met haar bespreken en ze staat altijd voor me klaar zelfs in het weekend via de app ! Ze is echt een...Mijn fysiotherapeut is voor mij heel belangrijk ze houd me op de been! Ik kan alles met haar bespreken en ze staat altijd voor me klaar zelfs in het weekend via de app ! Ze is echt een vak idioot en ik heb echt sprongen vooruit gemaakt bij haar!
Fook Hwa
Duidelijke adviezen met resultaat
De combinatie van fysiotherapie en osteopathie is voor mij een hele goede behandeling, hierdoor worden ook andere klachten behandeld, waardoor er een totale verbetering optreedt