Fijne deskundige persoon, komt afspraken na, doet haar best om de tijd voor je vrij te maken waarop je zelf het beste kunt (ik werk buiten de stad ga vroeg van huis ben laat terug). Goede...Fijne deskundige persoon, komt afspraken na, doet haar best om de tijd voor je vrij te maken waarop je zelf het beste kunt (ik werk buiten de stad ga vroeg van huis ben laat terug). Goede communicatie, eerlijk.
Eva Rasing
Er wordt echt naar je geluisterd en gekeken naar de eventuele klachten.
Makkelijk te bereiken,geen lange wachttijden,kan goed luisteren,neemt echt de tijd voor je,betrouwbaar. Kortom een hele fijne fysio!
Deze fysiotherapeut luistert goed naar de cliënt. Komt met een helder behandelplan en helpt om snel het doel te bereiken en van de klachten af te komen.
Perfecte en vriendelijke, terzaken kundige fysio!!!
Norbert Koop
Goede en duidelijke aanpak en communicatie. En het resultaat staat voorop
Super goede begeleiding
Kundig, luistert goed, flexibel.
Zeer kundig en vriendelijk. Je kan op zeer korte termijn behandeld worden als je klachten hebt.
Edwin Tunderman
Terzakekundig, duidelijke uitleg, geen poespas, zegt waar het op staat en handelt daar naar