Rianda

Er is altijd ruimte voor spoed, ongeacht welk tijdstip. Ik voel me erg serieus genomen en altijd begrepen.

Sandra

Ik voel me in alles serieus genomen en de klachten verbeteren aanzienlijk na een aantal bezoeken.

Ursula

Zij begrijpt mij en geef mij een open gevoel van welkom en geef de behandeling die ik zelf prettig vind

Nienke

Ik ben al jaren onder behandeling. Soms lopen mijn klachten door elkaar. Mijn therapeut behandeld me vanuit een holistisch beeld. Lichaam en geest moeten in balans zijn. Vaak komen poppen mijn... Ik ben al jaren onder behandeling. Soms lopen mijn klachten door elkaar. Mijn therapeut behandeld me vanuit een holistisch beeld. Lichaam en geest moeten in balans zijn. Vaak komen poppen mijn fysieke klachten op als ik veel stress ervaar. Mijn therapeut legt de verbanden, dit helpt niet alleen symptomatisch maar het zet je ook aan het denken.

Fred

Nam mijn klacht gelijk serieus. Stelde gelijke de juiste diagnose door mij bepaalde bewegingen te laten doen en zelf te voelen en bepaalde bewegingen uit te voeren.

theo

Zeer snelle hulpverlening en 100% vertrouwen in beide behandelende therapeuten. Daarnaast zijn ze ook nog eens erg vriendelijk, zorgzaam en betrokken!

Marco

Zeer deskundig en prettig in de omgang. Snel juiste diagnose. Zeer nuttige adviezen voor oefeningen. Blij mee