Goed inspelen op de aard en ontwikkel8ng van de klachten. Prettige communicatie, legt goed uit wat ze gaat doen en waarom. Behandelt op een heel adequate wijze. Klachten goed opgelost.
Roos
Zeer deskundig, vriendelijk en zorgvuldig.
Chris
Zeer persoonlijke aanpak en er is sprake van overleg voor de aanvang van elke behandeling. Flexibel in het maken van afspraken en prettig in de omgang. Ruim 10 jaar kom ik bij Marloes voor...Zeer persoonlijke aanpak en er is sprake van overleg voor de aanvang van elke behandeling. Flexibel in het maken van afspraken en prettig in de omgang. Ruim 10 jaar kom ik bij Marloes voor uiteenlopende klachten met positieve resultaten na de behandelingen.
nicole meijer
Door de deskundigheid,creativiteit, meedenken en de goede zorg van Tessa. Mijn lijf verreist en ruimdenkende aanpak. In de lijst van fysio die ik doorlopen heb de afgelopen jaren, heb ik bij jullie...Door de deskundigheid,creativiteit, meedenken en de goede zorg van Tessa. Mijn lijf verreist en ruimdenkende aanpak. In de lijst van fysio die ik doorlopen heb de afgelopen jaren, heb ik bij jullie de beste mogelijke resultaten geboekt. De adviezen , denkend aan doorverwijzen naar anderen, behandelingsduur ect vindt ik echt zeer goed! En past bij mijn persoonlijkheid en lijf!
Lucie Scheepers
Marloes is zeer deskundig en heeft mij naar volle tevredenheid behandeld
Clementine Lokhorst
Marloes van Lierop is een deskundige therapeut die altijd voor me klaar staat. Ze heeft een goed georganiseerde praktijk en zijngeeft mij een goede behandeling.
Sjoerd Opdam
Flexibel in maken afspraak, deskundig, positief, helder in communicatie, spontaan
Patricia Rothuizen
Persoonlijke benadering, professionele aanpak, goede uitleg over ontstaan klachten en de behandeling heeft volstaan.
Fred Eggenhuizen
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop mw Van Lierop luisterde naar mijn klacht daarop doorvroeg om vervolgens een behandel plan te bespreken. Daarna het behandelplan in werking zette met het...Ik ben zeer tevreden over de manier waarop mw Van Lierop luisterde naar mijn klacht daarop doorvroeg om vervolgens een behandel plan te bespreken. Daarna het behandelplan in werking zette met het beoogde resultaat klachtvrij zijn.
Beppie Huggers Geurts
Ze is deskundig en heeft mij naar volle tevredenheid behandeld.