Een en al deskundigheid... Altijd overleg en duidelijke instructies.. voor mij geen andere meer
Vriendelijk en duidelijk
Tessa is zeer deskundig. luistert goed en onthoudt goed. Fijne persoonlijkheid.
Betrokkenheid, eerlijkheid, respect, deskundigheid en flexibiliteit
Heel deskundig en enthousiast! Had vaak al direct merkbaar resultaat na een behandeling/afspraak. Makkelijk, flexibel en prettig m.b.t. communicatie en afspraken. Dikke aanrader.
Fijne fysiotherapeut, en bijna geen last meer van mijn blessure
Zeer tevreden met fysiotherapeut Sportfysio- en manuele therapie van Lierop. Grondige analyse, persoonlijke betrokkenheid en effectieve oefeningen hebben mijn herstel bevorderd. Duidelijke uitleg en...Zeer tevreden met fysiotherapeut Sportfysio- en manuele therapie van Lierop. Grondige analyse, persoonlijke betrokkenheid en effectieve oefeningen hebben mijn herstel bevorderd. Duidelijke uitleg en aangepaste behandelplannen maakten de revalidatie praktisch. Beveel Sportfysio- en manuele therapie van Lierop aan voor hoogwaardige en persoonlijke fysiotherapie.
Ze is erg behulpzaam , ze is kundig in haar vak en dat uit ze goed en ze is heel vriendelijk.