Super mooie blauwe Kampioens Beker (37cm) besteld met eigen tekst ingegraveerd! De beker kwam binnen 2dgn (wknd zat er tussen!) binnen en was hartsikke goed en stootvrij verpakt. De winnaars waren...Super mooie blauwe Kampioens Beker (37cm) besteld met eigen tekst ingegraveerd! De beker kwam binnen 2dgn (wknd zat er tussen!) binnen en was hartsikke goed en stootvrij verpakt. De winnaars waren heel enthousiast en blij toen zij de beker in ontvangst mochten nemen! Zij voelden zich zo echt Kampioen!!!
Diana
Goede duidelijke website, snelle levering
L
Leuk product, snelle levering!
Hennie Bosma
Prima ervaring
Lankman Frank
Snelle levering. Maar minder goede nazorg. 1 van onze bekers was tijdens transport stuk gegaan doordat ze onvoldoende beschermd verpakt waren. Toen ik dat bij de volgende bestelling vermeld had is...Snelle levering. Maar minder goede nazorg. 1 van onze bekers was tijdens transport stuk gegaan doordat ze onvoldoende beschermd verpakt waren. Toen ik dat bij de volgende bestelling vermeld had is hier nooit op gereageerd.
Cdr
Snelle levering. Prachtige medailles en goeie prijs