Geweldig, snelle levering en precies volgens afspraak
Bouwbedrijf J. van de Linde
Leuke betaalbare prijzen
Bianca
STNDBYRMN
Snelle en correcte service en mooie producten
Jeffrey
Hier begrijpen ze de wensen van de klant... wat een snelle service! 7 december besteld, want onze directe concurrent verloor die avond.... we kunnen dus met 1 punt kampioen worden. In het...Hier begrijpen ze de wensen van de klant... wat een snelle service! 7 december besteld, want onze directe concurrent verloor die avond.... we kunnen dus met 1 punt kampioen worden. In het formulier aangegeven wat we wilde, dat is echt perfect gemaakt!
Vandaag, 9 december de schaal ontvangen, niks anders dan een goede prijs/kwaliteit verhouding. Geen rommel en echt super netjes!
FC Emmen jeugdopleiding
3 Jeugdteams van ons dit jaar kampioen geworden, waarbij eenmalig druk op de bestelling stond. Alle 3 de keren op tijd geleverd en kwalitatief goed. Ook persoonlijk een keer een fout gemaakt...3 Jeugdteams van ons dit jaar kampioen geworden, waarbij eenmalig druk op de bestelling stond. Alle 3 de keren op tijd geleverd en kwalitatief goed. Ook persoonlijk een keer een fout gemaakt waarbij goed werd meegedacht aan een oplossing!
F. van Tooren
Een positieve ervaring: veel keuze, duidelijke interface op de website en snelle levering.
Reinier de Graaf
Goed geholpen via contact opnemen met de telefoon, snel geleverd en betaling op rekening