Willem-Jan Eikelboom

Super snelle en eenvoudige service. Direct. Zeer aan te bevelen.

FietserBE

Kortweg: super. Alles op tijd geleverd, goed materiaal. Bij het terugsturen liep één en ander verkeerd owv de post, maar ook dat werd netjes door Melvin opgelost. Een echte aanrader!

Bernard Koekoek

Nuttige dienst, maar geleverde koffer was van beschamend slechte kwaliteit. Zonder ducktape bleef het kreng niet eens dicht.

Reactie Sportrental:

Hoi Bernard,
Jammer om te horen. Mijn excuus daarvoor. De fietskoffer is zojuist gecontroleerd en hoort in principe zoals die moet werken.
Als je van tevoren even contact had opgenomen had...
Hoi Bernard,
Als je van tevoren even contact had opgenomen had het wellicht opgelost kunnen worden met een andere fietskoffer. Overigens wordt de Elite fietskoffer nu niet meer aangeboden voor de verhuur.

Mt

Prettig snel bertouwbaar

marcel schreuder goedheijt

Prima service, op tijd en goede kwaliteit materiaal.

Monique Verhagen

Wij hebben twee fietskoffers gehuurd bij Sportrental. Super goede en snelle service en alles netjes op tijd geleverd. Ook vonden wij de tassen erg prettig in gebruik. Echt een aanrader!

M Ruiz

Duidelijke informatie op voorhand, goede communicatie en eenvoudige afhandeling van het zenden en ontvangen van de koffer.

Evert Bijl

Prima service.

Eva van den Born

Snelle levering, super koffer, snelle afhandeling.