De fysiotherapeut heeft mij altijd met enthousiasme en interesse geholpen. Ik voelde me echt gehoord. Ook tegen mijn kinderen deed ze allerliefst!
Zeer kundig en duidelijk met haar uitleg.
Zeer professioneel maar ook zeker gezellig
Mij fysio is niet alleen deskundig en bijzonder prettig in de omgang. Hij heeft aandacht/interesse voor de hele mens. Dat is niet alleen fijn, maar - ik denk - heel effectief voor de behandeling. Ik...Mij fysio is niet alleen deskundig en bijzonder prettig in de omgang. Hij heeft aandacht/interesse voor de hele mens. Dat is niet alleen fijn, maar - ik denk - heel effectief voor de behandeling. Ik had een frozen shoulder en ben er in 'no time' van genezen.
Julian
Hij gaf duidelijk aan hoe en wat de oefeningen waren, stelde je op je gemak. Vertelde wat de stappen waren, kortom top!
Fijn persoon, deskundig en prettig om onder behandeling te zijn
Aaide sloof
Ja behandeling was fijn ,had er wat aan, werd naar mij geluisterd, goeie sfeer
Ondanks dat ik geen enorme blessure had werd ik wel heel serieus genomen en er werd rustig de tijd genomen. Ook kon ik zelf suggesties en wensen in brengen tijdens het overleg over de behandeling,...Ondanks dat ik geen enorme blessure had werd ik wel heel serieus genomen en er werd rustig de tijd genomen. Ook kon ik zelf suggesties en wensen in brengen tijdens het overleg over de behandeling, op deze manier konden we de behandeling zoveel mogelijk toepassen op mijn situatie
Ze was helder en duidelijk en open voor opmerkingen
Marieke Weitkamp
Prettig in de omgang, duidelijke uitleg, kennis van mijn klacht.