Leanne heeft een positieve houding, veel plezier in haar werk en veel kennis. Ze luistert naar je en denkt samen met jou mee over de best mogelijke behandeling. Ze is direct en toont empathie. Heel...Leanne heeft een positieve houding, veel plezier in haar werk en veel kennis. Ze luistert naar je en denkt samen met jou mee over de best mogelijke behandeling. Ze is direct en toont empathie. Heel fijn om bij jou, voor de 2e keer, in behandeling te zijn! Dank je wel ??
Leanne is kundig, empathisch, zorgvuldig, respectvol, to the piont, ze geeft eerlijk aan wat ze denkt en adviseert, ze is heel gepassioneerd over haar vak en enthousiast en ook nog eens heel...Leanne is kundig, empathisch, zorgvuldig, respectvol, to the piont, ze geeft eerlijk aan wat ze denkt en adviseert, ze is heel gepassioneerd over haar vak en enthousiast en ook nog eens heel positief en rustg. Kortom, ik ben fan!
Alles
Ze luistert goed, ze ziet goed waar de beperkingen zitten en past de training daar op aan, we gaan als het kan een stapje verder en ik ga steeds vooruit.
Duidelijk helder vriendelijk en kundig
Haar altijd inspirerende enthousiasme. Haar deskundigheid en afwisselende behandelingen. Met Marleen nooit een saai moment. De oefeningen ook met veel humor uitleggen en door mij laten uitvoeren....Haar altijd inspirerende enthousiasme. Haar deskundigheid en afwisselende behandelingen. Met Marleen nooit een saai moment. De oefeningen ook met veel humor uitleggen en door mij laten uitvoeren. Deze manier van fysiotherapie is zeer stimulerend voor mij. Dit blijkt ook uit de snelle vorderingen na operatie. Dus kortom: petje af voor de behandeling die mij enorm geholpen heeft.
Goede communicatie, werd gekeken naar zowel de blessure als naar mij als patiënt. Wat kan iemand zelf, en waar heeft iemand hulp bij nodig
Marisa Bezemer
Prettig in de omgang, luistert goed. Neemt de klachten serieus. Behandeling werkt goed en geeft duidelijke instructies voor oefeningen thuis.
Zeer professioneel
Hij is zeer kundig en heeft mij tot nu toe altijd goed en effectief geholpen. Zijn werkwijze is zeer sympathiek en wekt veel vertrouwen. Ik heb een verleden met veel pijn ivm 3 dubbele nekhernia en...Hij is zeer kundig en heeft mij tot nu toe altijd goed en effectief geholpen. Zijn werkwijze is zeer sympathiek en wekt veel vertrouwen. Ik heb een verleden met veel pijn ivm 3 dubbele nekhernia en onderrug klachten. Deze fysiotherapeut is de eerste in 40 jaar die mij pijnvrij krijgt. Hij geeft ook goeie adviezen en oefeningen mee.