Tilly Henzen

Snel reactie terug, precies het aanbod dat ik nodig had, goede service en aanvullend advies; dát wordt gewaardeerd!
Fijn om te ervaren dat het service level dat ik zelf altijd nastreef hier...
Fijn om te ervaren dat het service level dat ik zelf altijd nastreef hier ook wordt gehanteerd!

Beschrijf hier uw ervaring

Precies het juiste aanbod waar ik naar op zoek was, snelle reactie terug, en juist nog die extra informatie zorgt er voor dat ik Springest zeker zal aanbevelen bij anderen.

Alphabet

Geweldige cursus met Anouk Smulders

Direct het gewenste antwoord!

Beschrijf hier uw ervaring

Snel en duidelijk geholpen. Meteen ingeschreven voor een cursus ;-)

Prima gesprek betreffende inschrijving training.

Beschrijf hier uw ervaring

Veel tijd genomen om e.e.a. door te nemen.

Monique van der Have

Prettig, snel en proffesioneel

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb al prettig ervaren dat ze je een dag de kans geven om je eerst te orrienteren en dag erna te bellen. Fijn contact gehad, op mijn vragen snel antwoord gekregen of hier later over teruggebeld.

Telefonisch contact met de opleidingsverstrekker verliep vlot en correct. Zonder erom te moeten vragen werd een mail verstuurd met de correcte informatie die ik vroeg. perfect geregeld !

Beschrijf hier uw ervaring

Klantendienst werkt correct en doet echt moeite om de nodige info mee te geven.

Violet

Geweldig

Beschrijf hier uw ervaring

Goed geïnformeerde medewerker. Super vriendelijk en komen afspraken na

Telefoon Trainingen

Het moet niet gekker worden. Judith is een mensen mens, Kijkt nergens meer van op en staat 2 benen op de grond.,

Beschrijf hier uw ervaring

Judith is het sterke punt. De verrassing achteraf bij betaling van een lead verraste mij een beetje. En ook weer niet want ik vroeg me af waar jullie van moeten draaien. Ik vind de site wel sterk... Judith is het sterke punt. De verrassing achteraf bij betaling van een lead verraste mij een beetje. En ook weer niet want ik vroeg me af waar jullie van moeten draaien. Ik vind de site wel sterk gericht op open inschrijving en dat maakt het aangeven voor data (maatwerk) lastig te begrijpen. Ik wil dat de klanten in 1 oogopslag begrijpen dat zijzelf data vaststellen.

Ik bereken mijn tarief per groep en niet per persoon. Dat is primair nuet zichtbaar. Wel in het subscherm, naar dan moet dat eerst worden aangeklikt.

En waar moet ik dan mijn ervaring samenvatten in 1 zin????? Er is geen veld!!

Hans Streng

Ik was ( als aanbieder van opleidingen) zeer ontevreden over de nieuwe opzet van leads en inschrijvingen en heb daar een lange mailcorrespondentie over gevoerd met Judith van der Toorn.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik ben en blijf van mening dat de keuzes die Springest heeft gemaakt m.b.t. leads en inschrijvingen voor mij als opleider heel slecht zijn uitgepakt. Maar door de mailuitwisseling met Judith snap... Ik ben en blijf van mening dat de keuzes die Springest heeft gemaakt m.b.t. leads en inschrijvingen voor mij als opleider heel slecht zijn uitgepakt. Maar door de mailuitwisseling met Judith snap ik nu veel beter hoe Springest tot die keuzes is gekomen.
Judith heeft inde mailuitwisseling steeds uitgebreid antwoord gegeven op al mijn opmerkingen en vragen.

Anne Fleur heeft mijn vraag snel en goed beantwoord.

Beschrijf hier uw ervaring

Snel en beleefd te woord gestaan. De accreditatie werd meteen afgehandeld. Goede service dus.