Vivian Martens

Erg prettig te woord gestaan per telefoon, niet opdringerig maar goed advies welke ik zeker meeneem in mijn keuze!

Beschrijf hier uw ervaring

Vriendelijk, duidelijk, meedenkend, goede info en advies.

T-Mobile

Wat een fijne en snelle medewerkster was zoe van springest.
ik bel en er word direct actie ondernomen en opgelost. zeer adequaat en vriendelijk.

snel en adequaat.

Eugenia

It was enough to make a call to get everything I needed! Quick, precise, detailed and friendly

T-Mobile

Super fijn om vanaf je eigen werkplek de mogelijkheid te hebben om vragen te stellen!

Beschrijf hier uw ervaring

Springest zit sinds een tijdje bij T-Mobile op kantoor wat het makkelijk maakt om je vragen te stellen. Mijin vraag had betrekking op mijn account en dit werd direct opgelost door Zoë. Ze stelde... Springest zit sinds een tijdje bij T-Mobile op kantoor wat het makkelijk maakt om je vragen te stellen. Mijin vraag had betrekking op mijn account en dit werd direct opgelost door Zoë. Ze stelde zich toegankelijk op en schoot me direct te hulp, super!

Duidelijk en snel

Beschrijf hier uw ervaring

netjes te woord gestaan, top

Door snelle feedback via mail en telefonisch contact prettig geholpen

Allison van van Nassau

Heel goed en helder gesprek!

hercuton

De cursus was geweldig, niet saai continu verschillende aspecten,vernieuwingen ,geweldige leerkracht met lof voor yvonne van raaij 10 punten

Beschrijf hier uw ervaring

zoals hierboven beschreven .

Ed Noordijk

Ben Prima geholpen

Gerdine Noordsij

De service gaat heel ver. Ik kon met de linkjes in de mail mij direct inschrijven.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik kon met de linkjes in de mail mij direct inschrijven.