Marjan van Sligtenhorst

Heel goed en duidelijke informatie, vriendelijke en behulpzame medewerker, en er word voor mij gekeken wat het beste zou zijn omdat mijn omstandigheden nogal problematich zijn

Info opvragen

Beschrijf hier uw ervaring

Na wat informatie aan gevraagd te hebben ben ik een heel stuk wijzer.
Er word geluisterd naar de vraag en correct geantwoord ook het koste plaatje word gewoon duidelijk aangegeven.

Snel en duidelijke antwoorden op mijn vragen heel prettig

Theo Schwedler

De feedback zoals ontvangen was/is zeer duidelijk en uitgebreid.

Goed en snel geholpen door de medewerkster van Springest.nl.

Beschrijf hier uw ervaring

Ze heeft me duidelijk doorverwezen naar de locatie waar ik mijn vraag kan beleggen.

Suzanne Visser

Prettige samenwerking en duidelijke communicatie.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik ben ontzettend snel en vaardig geholpen. De communicatie en uitkomst was zeer duidelijk en heeft goed geholpen bij het vinden van de juiste samenwerkingspartner.

Opleider 020

Voor zowel de potentiële cursist als de opleider een waardevol platform.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle reactie en oplossing bij een vraag. Laagdrempelig, je kan ze gewoon bellen en ze staan je direct te woord en nog veel belangrijker ze helpen je verder

M. van Meurs

Springest is een goede springplank naar het vinden van de juiste opleiding.

Beschrijf hier uw ervaring

De betrokkenheid van de helpdeskmedewerker komt duidelijk naar voren, er ontgaat niets aan zijn aandacht en ik krijg ook een goed en duidelijk antwoord op mijn vragen. De medewerker gaat ook zonodig... De betrokkenheid van de helpdeskmedewerker komt duidelijk naar voren, er ontgaat niets aan zijn aandacht en ik krijg ook een goed en duidelijk antwoord op mijn vragen. De medewerker gaat ook zonodig e.e.a. voor me na. Top! En wat ik ook erg waardeer is zijn uitstekende beheersing van de Nederlandse taal! Hij levert goed werk, een welgemeend compliment van mij! Als ik een minpuntje moet noemen, is dat ik meer lesstof zou willen inzien van de verschillende aanbieders.

Zou graag de lesstof inzien, voordat ik me inschrijf voor een cursus.

Reactie Springest.nl:

Bedankt voor uw tip! Dit is zeker iets dat we met Springest overwegen, maar het is niet simpel om te doen.
Sowieso vragen we aanbieders van opleidingen foto's en video's te plaatsen, en hopelijk geven de ervaringen van eerdere deelnemers nog extra uitleg om uw keuze op te baseren.

Wij zullen nooit meer zaken doen, uiteraard zijn wij geen grote klant maar dit heeft helemaal nergens mee te maken

Beschrijf hier uw ervaring

gaarne overleg met je medewerkers, ervaring met springest was vroeger perfect, maar hoorde al vaker in de markt dat de leads niet meer zo zijn als vroeger. Op een gegeven moent advertenties geplaats... gaarne overleg met je medewerkers, ervaring met springest was vroeger perfect, maar hoorde al vaker in de markt dat de leads niet meer zo zijn als vroeger. Op een gegeven moent advertenties geplaats waarbij prijs deels ook belangrijk is. geen reacties Kijk maar naar de reminders van de leads die waren er vroeger niet binnen 1 minuut weg
je krijgt nu vaker reminders dan aanbiedingen
veel succes

groet team opleidngen carrel.nl

Reactie Springest.nl:

Beste Carrel.nl,
Beste Carrel.nl,
Bedankt voor de eerlijke reactie. Jammer dat jullie tegenwoordig niet meer tevreden zijn. We zijn heel benieuwd waar we kunnen verbeteren. Springest groeit natuurlijk hard, maar dat zou geen negatieve invloed moeten hebben op de kwaliteit van onze dienstverlening voor opleiders. Uw opmerking over "advertenties waarbij de prijs deels belangrijk is" kunnen we niet helemaal plaatsen, zou u die nog via email op support@springest.nl kunnen toelichten?
Hopelijk kunnen we u in de toekomst wel weer tevreden stellen.
Ruben Timmerman / oprichter Springest