Anne

Fijn contact, snel antwoord!

Beschrijf hier uw ervaring

Vragen worden snel beantwoord, iedereen wil graag zo goed mogelijk helpen. Tot nu toe verloopt alles erg prettig!

Hans Cevaal

Mijn vraag is in één keer
uitstekend beantwoord.

Benj.

Heldere aanbod en goede follow-up contact.

Beschrijf hier uw ervaring

Los van het goede aanbod dat op springest te vinden is, wordt er ook zorg gedragen aan klanten zodat ze ook daadwerkelijk goed terecht komen bij het kiezen van een cursus of training.

Yvette Noordermeer

Voor mij de 1e keer dat ik een ervaring heb mogen delen via jullie.
Voor mij de 1e keer dat ik een ervaring heb mogen delen via jullie.
Echter had ik daarna een vraag aan jullie, welke ik per e-mail heb toegestuurd, daar hebben jullie dezelfde dag op gereageerd en actie op onder nomen en dat vind ik Top!
Dank je wel.

Beschrijf hier uw ervaring

Goede en snelle reactie en nette e-mail.

Goeie informatie en adequate oplossing.

Diane van Gils

Snelle reactie, leuk telefoongesprek en het gevoel krijgen dat iemand exact weet wat je nodig hebt en daarop acteert. Geweldig!

Merel van Gijssel

Een prettig gesprek met iemand die mij zeer goed en snel heeft geholpen.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik ben snel en beleefd te woord gestaan, heb het gesprek als prettig en helpend ervaren en ben zelfs al ingeschreven voor een opleiding. Hartelijk dank!

De Flevoschool

Goede begeleiding bij inschrijving door Springest!

Beschrijf hier uw ervaring

Wij werden goed te woord gestaan en het ontstane probleem was snel opgelost. Daarna ontving ik direct een mail met de oplossing, wij zijn zeer tevreden!

J.B Smolenaers de Leng

Ik kreeg duidelijke info op mijn vragen.Prettig persoon om mee te praten, hij wist ook veel van de opleidingen af.

Beschrijf hier uw ervaring

Na het eerste gesprek ben ik in overleg gegaan met KCM. Daar heb ik ook meteen een opleiding afgesproken.
Met de aanvullende info van Springest weet ik nu ook welke vervolgopleidingen ik ga doen.

Yep Trainingen

Ik vroeg hulp bij het beter inrichten van mijn opleider-account met een aantal specifieke vragen.

Beschrijf hier uw ervaring

Prima verwezen naar diverse plaatsen waar ik goede antwoorden op mijn vragen kan vinden. Een ticket om mijn oude bedrijfsnaam uit URL's te verwijderen is al lang blijven liggen en daar heb ik nu... Prima verwezen naar diverse plaatsen waar ik goede antwoorden op mijn vragen kan vinden. Een ticket om mijn oude bedrijfsnaam uit URL's te verwijderen is al lang blijven liggen en daar heb ik nu voor de tweede maal aan herinnerd. Hopelijk wordt dat ook spoedig opgepakt.