Fijn contact, snel antwoord!
Beschrijf hier uw ervaring
Vragen worden snel beantwoord, iedereen wil graag zo goed mogelijk helpen. Tot nu toe verloopt alles erg prettig!
Los van het goede aanbod dat op springest te vinden is, wordt er ook zorg gedragen aan klanten zodat ze ook daadwerkelijk goed terecht komen bij het kiezen van een cursus of training.
Goede en snelle reactie en nette e-mail.
Ik ben snel en beleefd te woord gestaan, heb het gesprek als prettig en helpend ervaren en ben zelfs al ingeschreven voor een opleiding. Hartelijk dank!
Wij werden goed te woord gestaan en het ontstane probleem was snel opgelost. Daarna ontving ik direct een mail met de oplossing, wij zijn zeer tevreden!
Na het eerste gesprek ben ik in overleg gegaan met KCM. Daar heb ik ook meteen een opleiding afgesproken.
Met de aanvullende info van Springest weet ik nu ook welke vervolgopleidingen ik ga...
Prima verwezen naar diverse plaatsen waar ik goede antwoorden op mijn vragen kan vinden. Een ticket om mijn oude bedrijfsnaam uit URL's te verwijderen is al lang blijven liggen en daar heb ik nu...