Een goede en overzichtelijke site, die je kan helpen in het maken van je keuze.

Beschrijf hier uw ervaring

Heb de juiste informatie gekregen en er is ook nog telefonisch contact geweest of ik heb gevonden wat ik zocht.

Milou heeft mij zeer enthousiast, snel en klant vriendelijk geholpen. Heel prettig contact !

Beschrijf hier uw ervaring

klantvriendelijk , snel , to the point. snelle response. Persoonlijk.

Ik had een trainings behoefte en deze is door Springest snel en goed ingevuld.

Beschrijf hier uw ervaring

Snel, kort en duidelijk. Waardoor ik snel en met de juiste bedrijven in contact kwam.

Gert Simens / Hogeschool Windesheim

Goed en duidelijk

Beschrijf hier uw ervaring

kreeg een goede indruk van aanbieding die jullie hadden en werd daarin ook goed geholpen

FQ

Dankzij Springest fantastisch geholpen door de bomen het bos weer te zien waardoor ik binnen een week een custommade cursus BalansLezen heb kunnen volgen!!!

Beschrijf hier uw ervaring

Na door de bomen het bos niet meer te zien in trainingsland de hulp van Springest ingeroepen. Binnen een uur persoonlijke aandacht en samen op "Input" uitgekomen. Super training "balanslezen" gehad... Na door de bomen het bos niet meer te zien in trainingsland de hulp van Springest ingeroepen. Binnen een uur persoonlijke aandacht en samen op "Input" uitgekomen. Super training "balanslezen" gehad van Frank. Het theoretische verhaal sloot volledig aan bij de voorbeelden uit de praktijk, zelfs uit mijn 'praktijk'. Precies een training zoals ik die wilde: custom made.

Snel en duidelijk antwoord.

Gijs Hillmann / OTTO Work Force

Binnen 1 dag zijn wij zeer goed geholpen met het vinden van een DISC Training voor 14 personen.

Beschrijf hier uw ervaring

Binnen 1 dag zijn wij zeer goed geholpen met het vinden van een DISC Training. De telefonische ondersteuning en snelle reactie evenals de betrokkenheid van Springest waren TOP!

Marian de Ruiter/Rabobank

Goed en snel aan de juiste offertes geholpen!

Beschrijf hier uw ervaring

Door zowel springest als door de offertemakers goed en snel geholpen en de juiste opleider gevonden

Siemens Nederland N.V.

Overzichtelijk en de stappen zijn makkelijk te doorlopen.

Beschrijf hier uw ervaring

Het enige wat ik jammer vond, is het feit dat ik het correspondentieadres niet kon aanpassen. Nu was het adres van het hoofdkantoor in Den Haag al ingevuld, terwijl ik op de locatie in Zoetermeer... Het enige wat ik jammer vond, is het feit dat ik het correspondentieadres niet kon aanpassen. Nu was het adres van het hoofdkantoor in Den Haag al ingevuld, terwijl ik op de locatie in Zoetermeer gevestigd ben.

Paulien

Het antwoord op mijn vraag is zeker naar volle tevredenheid beantwoord..

Beschrijf hier uw ervaring

De informatie is duidelijk..beleefd en zeker voldoende. Ik heb mij nog niet ingeschreven daar ik wat hindernissen moet nemen om dit te kunnen doen.
Ik ga er zeker mijn best voor doen.