Snelle reactie, maar ik heb niet veel ervaring met springtest

Beschrijf hier uw ervaring

Sterk punt is dat er snel een reactie gestuurd wordt, de antwoorden zouden misschien iets concreter mogen, niet wat je ook gewoon op een website kan opzoeken. Je mailt omdat je juist een... Sterk punt is dat er snel een reactie gestuurd wordt, de antwoorden zouden misschien iets concreter mogen, niet wat je ook gewoon op een website kan opzoeken. Je mailt omdat je juist een persoonlijkere antwoord wil ipv een standaard opsomming van onformatie.

Snelle reactie op vragen.

Timo van Gaal

Goede korte uitleg met het gevoel serieus genomen te worden.

Beschrijf hier uw ervaring

Kort telefoon gesprek, door de rustige en vriendelijke aanpak is het totaal niet erg om benaderd te worden.
Beloftes worden waar gemaakt , binnen korte tijd had ik al een email met een...
Beloftes worden waar gemaakt , binnen korte tijd had ik al een email met een antwoord.
Fijne ervaring dat het ook anders kan ...

Steeds weer opnieuw kreeg ik helder en duidelijk antwoord op een zeer vriendelijke manier.

De Wolf

Belangstellend en begrijpend adviserend

Jongemedelanders

Demian heeft mij goed, serieus en respectvol geholpen.

Beschrijf hier uw ervaring

Bij twijfel is het verstandig om een onafhankelijk website te raadplegen. Een bedrijf die de opleidingen naast elkaar legt en die luistert naar de ' klant'. Zo is jullie medewerker bij mij... Bij twijfel is het verstandig om een onafhankelijk website te raadplegen. Een bedrijf die de opleidingen naast elkaar legt en die luistert naar de ' klant'. Zo is jullie medewerker bij mij overgekomen. Hierdoor kan je uiteindelijk zelf een beslissing nemen die jou bevalt.

Carin de raaij

Goede vergelijking te maken

Beschrijf hier uw ervaring

Door springest snel opleiding gevonden ingeschreven en binnen enkele dagen begonnen. Helaas klopte de prijs niet met de cursus aanbieder. Maar springest pakt dit snel op om uit te zoeken

Zeer snelle reactie op mijn vragen.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle reactie op mijn vragen. Prima

Marcel / RBS

Soepele ervaring, de site is fijn en nog fijner is de persoonlijk hulp als je aanvullende informatie zoekt.
Helemaal goed!

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle reactie en proactief - duidelijk - gratis - vrijblijvend.

Op onderzoek uit om een gespecialiseerde opleiding te volgen, werd ik benaderd door Springest of ik behoefte had aan ondersteuning hierin.

Beschrijf hier uw ervaring

Niet opdringerig benaderd met de vraag of ik ondersteuning of advies nodig had.