De site vergelijkt een aantal opleidingen die jij zoekt.
Dat is fijn maar kan ook verwarrend zijn omdat er te veel opleidingen zijn.
Daaruit probeert Springest toch het door jou gekozen...
De site vergelijkt een aantal opleidingen die jij zoekt.
Dat is fijn maar kan ook verwarrend zijn omdat er te veel opleidingen zijn.
Daaruit probeert Springest toch het door jou gekozen opleiding er uit te halen.

Beschrijf hier uw ervaring

De opleiding die ik zocht zijn gelijk doorgestuurd.
Helaas was ik nu niet telefonisch bereikbaar. Vandaar dat ik een mail kreeg. Een dag erna.
Door de mijn drukke werkzaamheden vond ik...
De opleiding die ik zocht zijn gelijk doorgestuurd.
Door de mijn drukke werkzaamheden vond ik te vroeg. Ik had er liever twee, drie dagen er tussen gehad. Terwijl ik deze actie ook snap. Maar als iemand echt van plan is een cursus te volgen zijn een paar dagen later ook niet erg.

Duidelijke en volledige medewerking en informatie

Beschrijf hier uw ervaring

Accurate handelingen en vriendelijke benadering

Roel Cauberg

Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan incl. de te verwachte tijdsduur. Top!

Beschrijf hier uw ervaring

Ik werd meteen teruggebeld met duidelijke uitleg hoe eea functioneert. Als beide cursussen worden toegevoegd kan ik aan de slag. Heb beide opleidingen alvast gereserveerd bij Learncare.

Danny Roestenberg

Het toverde weer een glimlach op mijn gezicht!

Beschrijf hier uw ervaring

Bedankt voor de zeer uitgebreide uitleg, en vooral het met me meedenken! De persoonlijke touch maakt het compleet. Bedankt!

Sissa

Heel goede feedback en informatie verstrekking.

Beschrijf hier uw ervaring

Netjes en behulpzaam , goede service.

Fabiola de zeeuw

Zeer duidelijke informatie gekregen over verschillende studies, tevens een terugkoppeling gekregen voor eventueel meer hulp.

Beschrijf hier uw ervaring

Op mijn zoektocht naar de juiste studie waar ik zelf niet uit kwam, zette Springest alles duidelijk voor me op een rijtje, en zorgde voor de meer info over alle studies, ook kreeg ik een... Op mijn zoektocht naar de juiste studie waar ik zelf niet uit kwam, zette Springest alles duidelijk voor me op een rijtje, en zorgde voor de meer info over alle studies, ook kreeg ik een telefonische terug koppeling voor meer hulp. Ik ben snel en vriendelijk geholpen en te woord gestaan, waardoor ik mijn keuze heb kunnen maken voor de juiste thuis studie

De kaart is niet het gebied....

Beschrijf hier uw ervaring

Alhoewel ik er niet om heb gevraagd kreeg ik de optie toegestuurd van het behalen van een bekwaamheidscertificaat NT2.
Goedkoper en wel zo gemakkelijk!

Beth

Heldere en duidelijke informatie en communicatie.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle en duidelijke informatie en ook nog feedback per mail met mogelijkheid tot terugkoppeling.

Opleiding waar ik akkoord voor had was niet meer zichtbaar in het systeem

Beschrijf hier uw ervaring

Vriendelijke dame die het meteen heeft opgepakt en opgelost. Kreeg heel snel per mail de reactie dat hij weer was toegevoegd zodat ik me kon inschrijven. Wees me nog op de datum ter controle en... Vriendelijke dame die het meteen heeft opgepakt en opgelost. Kreeg heel snel per mail de reactie dat hij weer was toegevoegd zodat ik me kon inschrijven. Wees me nog op de datum ter controle en wenste mij succes met de opleiding!

Mirjam Couvreur

Erg vriendelijke medewerker. Luisterde goed en dacht goed mee.

Beschrijf hier uw ervaring

Hij luisterde goed en reageerde dezelfde dag met concrete en accurate aanbiedingen.