Mylene Engel

Dear Sir /Madame my experience with your Company was totally great they answered my questions in a very polite and understanding way keep up the good work thank you.

Bianca Busser

Een goed advies die perfect aansluit op mijn vraag

Beschrijf hier uw ervaring

Vriendelijke adviseur die meedacht en verder zocht om het complete vraagstuk op te lossen

diana langenbach

Goed geholpen om toch mogelijk een opleiding te kunnen volgen met de voucher van het Uwv.

Beschrijf hier uw ervaring

Deze dame gaf me weer hoop op een goede toekomst met de mogelijkheid om toch een opleiding te gaan volgen mbv een voucher van het Uwv. Die dus mijn eerdere keus afkeurde. Nu ga ik kijken en word... Deze dame gaf me weer hoop op een goede toekomst met de mogelijkheid om toch een opleiding te gaan volgen mbv een voucher van het Uwv. Die dus mijn eerdere keus afkeurde. Nu ga ik kijken en word weer terug gebeld om de mogelijkheden te bespreken.

Janita Boertien

Goede service! Klantvriendelijk!

Beschrijf hier uw ervaring

Ik werd erg goed geholpen. Mails werden snel en met de juiste informatie beantwoord. Inmiddels ben ik aangenomen voor een baan dus momenteel is het beginnen met een studie op de achtergrond gezet.

Snel, vriendelijk en zeer behulpzaam!

Beschrijf hier uw ervaring

Had via google informatie aangevraagd en al snel gekregen. Daarop werd ik gebeld en gemaild.
Wat ik prettig vond was dat er zo meegedacht werd en er snel actie volgde.

Nienke

Er wordt goed meegedacht en actie ondernomen.

Beschrijf hier uw ervaring

Overzichtelijke site met duidelijke links. Na een schriftelijke vraag ben ik correct en adequaat persoonlijk te woord gestaan. Er is goed meegedacht en ik voel me geholpen.

Goed.

Beschrijf hier uw ervaring

Leuke,vriendelijke medewerkster gesproken, luisterde geïnteresseerd, gaf antwoord op je vragen en als ze die niet wist ging ze het gelijk uitzoeken.

Vriendelijke dame, to the point reactie

Heldere info

Roel Crawford / ING Bank

Ik ben duidelijk, deskundig geholpen en was snel voorzien in de noodzakelijke toegang tot opleidingen en informatie.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik ben snel en beleefd geholpen. In mijn geval had ik met specifieke inschrijfmethode te maken (voor de ING Bank), en werd daar snel en duidelijk naartoe geholpen. de inschrijving had daardoor geen... Ik ben snel en beleefd geholpen. In mijn geval had ik met specifieke inschrijfmethode te maken (voor de ING Bank), en werd daar snel en duidelijk naartoe geholpen. de inschrijving had daardoor geen onduidelijkheden en verliep vlekkeloos.

Yvonne Leemkuil

Duidelijke site en goed op te vinden wat je zoekt.

Beschrijf hier uw ervaring

De sterke punten vind ik dat je een vraag duidelijk beantwoord krijgt en er goed wordt geanticipeerd hierop. Ook wordt er goed teruggekoppeld hoe de stand van zaken is, wat er nog meer voor je... De sterke punten vind ik dat je een vraag duidelijk beantwoord krijgt en er goed wordt geanticipeerd hierop. Ook wordt er goed teruggekoppeld hoe de stand van zaken is, wat er nog meer voor je gedaan kan worden. Je krijgt alle hulp en oplossingen aangeboden die er mogelijk zijn. Ik werd zelfs één keer persoonlijk gebeld met de vraag om uit te leggen wat ik nu precies zoek en verwacht. Vond dat erg prettig en het correspondeerd daarna per mail ook net wat persoonlijker.