Erg vriendelijke medewerker. Luisterde goed en dacht goed mee.
Beschrijf hier uw ervaring
Hij luisterde goed en reageerde dezelfde dag met concrete en accurate aanbiedingen.
Vriendelijke adviseur die meedacht en verder zocht om het complete vraagstuk op te lossen
Deze dame gaf me weer hoop op een goede toekomst met de mogelijkheid om toch een opleiding te gaan volgen mbv een voucher van het Uwv. Die dus mijn eerdere keus afkeurde. Nu ga ik kijken en word...
Ik werd erg goed geholpen. Mails werden snel en met de juiste informatie beantwoord. Inmiddels ben ik aangenomen voor een baan dus momenteel is het beginnen met een studie op de achtergrond gezet.
Had via google informatie aangevraagd en al snel gekregen. Daarop werd ik gebeld en gemaild.
Wat ik prettig vond was dat er zo meegedacht werd en er snel actie volgde.
Overzichtelijke site met duidelijke links. Na een schriftelijke vraag ben ik correct en adequaat persoonlijk te woord gestaan. Er is goed meegedacht en ik voel me geholpen.
Leuke,vriendelijke medewerkster gesproken, luisterde geïnteresseerd, gaf antwoord op je vragen en als ze die niet wist ging ze het gelijk uitzoeken.
Heldere info
Ik ben snel en beleefd geholpen. In mijn geval had ik met specifieke inschrijfmethode te maken (voor de ING Bank), en werd daar snel en duidelijk naartoe geholpen. de inschrijving had daardoor geen...