Een goed advies die perfect aansluit op mijn vraag
Beschrijf hier uw ervaring
Vriendelijke adviseur die meedacht en verder zocht om het complete vraagstuk op te lossen
Goed geholpen om toch mogelijk een opleiding te kunnen volgen met de voucher van het Uwv.
Beschrijf hier uw ervaring
Deze dame gaf me weer hoop op een goede toekomst met de mogelijkheid om toch een opleiding te gaan volgen mbv een voucher van het Uwv. Die dus mijn eerdere keus afkeurde. Nu ga ik kijken en word...
Goede service! Klantvriendelijk!
Beschrijf hier uw ervaring
Ik werd erg goed geholpen. Mails werden snel en met de juiste informatie beantwoord. Inmiddels ben ik aangenomen voor een baan dus momenteel is het beginnen met een studie op de achtergrond gezet.
Snel, vriendelijk en zeer behulpzaam!
Beschrijf hier uw ervaring
Had via google informatie aangevraagd en al snel gekregen. Daarop werd ik gebeld en gemaild.
Wat ik prettig vond was dat er zo meegedacht werd en er snel actie volgde.
Er wordt goed meegedacht en actie ondernomen.
Beschrijf hier uw ervaring
Overzichtelijke site met duidelijke links. Na een schriftelijke vraag ben ik correct en adequaat persoonlijk te woord gestaan. Er is goed meegedacht en ik voel me geholpen.
Goed.
Beschrijf hier uw ervaring
Leuke,vriendelijke medewerkster gesproken, luisterde geïnteresseerd, gaf antwoord op je vragen en als ze die niet wist ging ze het gelijk uitzoeken.
Vriendelijke dame, to the point reactie
Heldere info
Ik ben duidelijk, deskundig geholpen en was snel voorzien in de noodzakelijke toegang tot opleidingen en informatie.
Beschrijf hier uw ervaring
Ik ben snel en beleefd geholpen. In mijn geval had ik met specifieke inschrijfmethode te maken (voor de ING Bank), en werd daar snel en duidelijk naartoe geholpen. de inschrijving had daardoor geen...
Duidelijke site en goed op te vinden wat je zoekt.
Beschrijf hier uw ervaring
De sterke punten vind ik dat je een vraag duidelijk beantwoord krijgt en er goed wordt geanticipeerd hierop. Ook wordt er goed teruggekoppeld hoe de stand van zaken is, wat er nog meer voor je...