Een belangrijk platform voor ons om de kwaliteit van onze dienstverlening te laten zien in de vorm van werkelijke ervaringen van cursisten en opdrachtgevers.
Beschrijf hier uw ervaring
Een heldere site/platform en merk dat er een groep jonge professionele vriendelijke en zeker klantgerichte mensen werken.
Er wordt allerlei moeite gedaan om een goede persoonsgerichte training aan te bieden.
de training moet nog gegeven worden, ligt nu bij mijn leidinggevende.
Beschrijf hier uw ervaring
informatie is prima vindbaar en via mail word ik regelmatig op de hoorgte gehouden van andere mogelijkheden.
Eerste contact was zeer positief.
Beschrijf hier uw ervaring
Professioneel en prettig in contact. Wat werd toegezegd zat binnen een dag in de mailbox.
Een fijn gesprek gehad met Robin over mijn cursus.
Beschrijf hier uw ervaring
Ik ben er tot nu toe erg tevreden over en hoop snel mijn passende cursus te kunnen vinden.
Snel, helder en prettig contact
Beschrijf hier uw ervaring
Concreet antwoord op vragen en goede informatie
Handig om op deze manier in 1 actie 3 offertes op te vragen.
Beschrijf hier uw ervaring
Leuk dat er partijen hebben gereageerd waar ik nog niet eerder van gehoord had en die ik anders dus niet had benaderd. Een makkelijke manier om snel 3 offertes te krijgen om daar vervolgens een...
Van beroep ben ik een arts, specialist in palliatieve geneeskunde. Sinds een jaar ben ik met pensioen.
Beschrijf hier uw ervaring
De laatste 5 jaar heb ik in Zwitserland in Basel gewerkt. Nu wordt ik gevraagd om daar waarnemingen te doen en heb een "opvrissing" Duits nodig. Ik ken Radboud als Ziekenhuis, minder goed als de...
Ik had een vraag over de opleiding cash management en kreeg prima antwoord.
Beschrijf hier uw ervaring
Ik kreeg snel en duidelijk antwoord. Kort en bondig!
Goeie en duidelijke uitleg op een vriendelijk manier, wat ik als erg prettig ervaarde!
Duidelijke informatie